Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

nenäkannuun suolaliuos

Vierailija
08.09.2019 |

Tyhmä kysymys mutta pitääkö suola lisätä jo keittäessä vai vasta keitettyyn veteen?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suola liukenee veteen lämpötilasta riippumatta.

Vierailija
2/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi vesi edes pitäisi keittää? Minä laitan nenäkannuun lämmintä vettä hanasta ja lisään pienen tilkan suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en keitä vettä vaan otan hanasta kädenlämpöistä.  Nenäkannua olen käyttänyt  jo vuosikausia.

Vierailija
4/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vettä suomessa tarvi keittää. Lasket vaan hanasta about 37 asteista. Suolankaan tarvi olla hienonnettua, vaan karkea merisuolakin liukenee kun malttaa vähän kauemmin heilutella.

Vierailija
5/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä en keitä vettä vaan otan hanasta kädenlämpöistä.  Nenäkannua olen käyttänyt  jo vuosikausia.

Riittäisikö se suola tappamaan fowlerin?

Vierailija
6/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi vesi edes pitäisi keittää? Minä laitan nenäkannuun lämmintä vettä hanasta ja lisään pienen tilkan suolaa.

Ei suositella, koska lämpimässä käyttövedessä elää paljon bakteereja. Jopa legionellaa. Huonomman hygienian maissa myös alkueläimiä, ameboja.

Kannattaa vähän miettiä, mitä sinne aivojen vieressä olevaan onteloon laittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä käytän suoraan hanasta kädenlämpöistä vettä. Miksi keität veden?

Vierailija
8/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä käytän suoraan hanasta kädenlämpöistä vettä. Miksi keität veden?

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tappaja-ameeba-soi-nenakannun-ka…

Koska lämpimän vesijohtoveden mikrobiologinen puhtaus ei aina ole hyvällä tasolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmuuden vuoksi keitän ja keitän suolan kanssa, onko tehon kannalta eroa?

Vierailija
10/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä ole koskaan keittänyt, vaan lämmintä vettä laitan suoraan hanasta. Huuhtelen hyvin käytön jälkeen. Silloin tällöin pesen nenäkannun astianpesuaineella ja kuumalla vedellä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asuisitte lämpimässä ja kosteassa, niin voisitte lopettaa kannuleikit.

Vierailija
12/12 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mä käytän suoraan hanasta kädenlämpöistä vettä. Miksi keität veden?

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tappaja-ameeba-soi-nenakannun-ka…

Koska lämpimän vesijohtoveden mikrobiologinen puhtaus ei aina ole hyvällä tasolla.

Luuletko, että suomalaisessa vesijohtovedessä on tappaja-ameeboita?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän yksi