Tekee mieli perunalastuja!
Mutta en osta enkä syö. En edes muista, koska olisin viimeksi ostanut. Liikaa suolaa ja transrasvoja. Mulla on verenpainetauti. Keksikää jotain mussutettavaa tilalle leffailtaan, please!
Kommentit (17)
Kyllä mä sipsejä syön vaikka on verenpainetauti. Ihan kohtuudella syön, samoin lakujakin ihan muutaman.
Styrox osta tuli mieleen riisikakut. Ne rouskuu.
Vierailija kirjoitti:
Transrasvaa? Eipä kuule taida olla.
Uppopaistorasvoissa on transrasvaa, miksei siis perunalastuissa olisi?
Popparit. Kasvisten dippailu. Suklaa.
Chicken wings. Pizzapalat. Juustot. Suolakeksit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Transrasvaa? Eipä kuule taida olla.
Uppopaistorasvoissa on transrasvaa, miksei siis perunalastuissa olisi?
Eipä ainakaan lue tuoteselosteessa. Enkä usko huhuihin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Transrasvaa? Eipä kuule taida olla.
Uppopaistorasvoissa on transrasvaa, miksei siis perunalastuissa olisi?
Juustonaksuissa ja kekseissä ainakin on.
Minä syön tällä hetkellä semmoista itsetehtyä pähkinäsekoitusta, jossa on 300 grammaa pecanpähkinöitä, 400 grammaa cashewpähkinöitä ja 300 grammaa saksanpähkinöitä isossa läpinäkyvässä muovirasiassa. Pähkinät ovat sen verran täyttä tavaraa että kyseinen satsi riittää pitkäksi ajaksi kun tee mieli jotain pientä naposteltavaa. Toinen suosikkiyhdistelmäni ovat olleet pecanpähkinät, kuoritut maapähkinät ja Sun-Maid rusinat
Riisikakut, joissa ei suolaa ja niitä dippaile esim hummukseen tai guacamoleen makusi mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Riisikakut, joissa ei suolaa ja niitä dippaile esim hummukseen tai guacamoleen makusi mukaan.
Tämä oli hyvä, kiitos, kokeilen!
Palttoonnapit ja vähän voita päälle. Tarvittaessa maistuu kyllä sellaisenaankin.
Transrasvaa? Eipä kuule taida olla.