Kasvikset on aivan liian yliarvostettuja ihmisen ravinnoksi
Ihmisen elimistö kun on huono käsittelemään kasvisruokaa.
Kommentit (33)
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Lihasta, kalasta, maitotuotteista ja kananmunista saa enemmän kuin tarpeeksi.
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Vitamiineja on vain kasviksissa??
Olisiko pieni kittari parempaa ruokaa? Tai mitä jos syötäisiin työttömiä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Lihasta, kalasta, maitotuotteista ja kananmunista saa enemmän kuin tarpeeksi.
C-vitamiinikin? Linkki kiitos :)
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Se (nimenomaan se, ei hän) ostaa ne pienestä kittarista työkyvyttömyyseläkkeellään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Lihasta, kalasta, maitotuotteista ja kananmunista saa enemmän kuin tarpeeksi.
C-vitamiinikin? Linkki kiitos :)
Etsi itse linkkisi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Lihasta, kalasta, maitotuotteista ja kananmunista saa enemmän kuin tarpeeksi.
Ja loput työttömän munasta?
Suositusruokaa syövät jäävät ilman monista ravintoaineista, koska kaikki luonnollinen ravinto on suosituksissa kielletty.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Lihasta, kalasta, maitotuotteista ja kananmunista saa enemmän kuin tarpeeksi.
Noissa on vain rasvaliukoisia vitamiineja, ei vesiliukoisia. Oletko kuullut keripukista? Entä tiedätkö, mitä suolistobakteerit tekevät ilman kasviskuituja? Syövät suolesi seinämää aiheuttaen ensin suolistotulehduksen ja sitten syövän. Oireilu on ummetusta, vesiripulia, vatsakipuja, pieretystä, jopa hengitys haisee.
Suolistobakteerit hajottavat kasvikuitua, erottavat siitä c-vitamiinia ja valmistavat hermoston välittäjäaineita ym.
Toki tämä selittää, miksi lihansyöjillä on krooninen ummetus kummassakin päässä ja huonot hampaat.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Lihasta, kalasta, maitotuotteista ja kananmunista saa enemmän kuin tarpeeksi.
Noissa on vain rasvaliukoisia vitamiineja, ei vesiliukoisia. Oletko kuullut keripukista? Entä tiedätkö, mitä suolistobakteerit tekevät ilman kasviskuituja? Syövät suolesi seinämää aiheuttaen ensin suolistotulehduksen ja sitten syövän. Oireilu on ummetusta, vesiripulia, vatsakipuja, pieretystä, jopa hengitys haisee.
Suolistobakteerit hajottavat kasvikuitua, erottavat siitä c-vitamiinia ja valmistavat hermoston välittäjäaineita ym.
Toki tämä selittää, miksi lihansyöjillä on krooninen ummetus kummassakin päässä ja huonot hampaat.
Mistä sä tuollaista soopaa olet saanut päähäsi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Lihasta, kalasta, maitotuotteista ja kananmunista saa enemmän kuin tarpeeksi.
C-vitamiinikin? Linkki kiitos :)
Etsi itse linkkisi.
i
Turha etsiä ilematonts. Lihasta ei saa c-vitamiinia.
Nyt oli heikko trolliprovo! Ei kellään voi näin hukassa olla yleistiedot
Maxwelll kirjoitti:
Nyt oli heikko trolliprovo! Ei kellään voi näin hukassa olla yleistiedot
Tai ne tiedot puuttuu niiltä, jotka luulee tietävänsä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Lihasta, kalasta, maitotuotteista ja kananmunista saa enemmän kuin tarpeeksi.
Noissa on vain rasvaliukoisia vitamiineja, ei vesiliukoisia. Oletko kuullut keripukista? Entä tiedätkö, mitä suolistobakteerit tekevät ilman kasviskuituja? Syövät suolesi seinämää aiheuttaen ensin suolistotulehduksen ja sitten syövän. Oireilu on ummetusta, vesiripulia, vatsakipuja, pieretystä, jopa hengitys haisee.
Suolistobakteerit hajottavat kasvikuitua, erottavat siitä c-vitamiinia ja valmistavat hermoston välittäjäaineita ym.
Toki tämä selittää, miksi lihansyöjillä on krooninen ummetus kummassakin päässä ja huonot hampaat.
Niistä saa kaiken tarvittavan. Merimiehet sairastuivat, koska ruokavalio oli lähinnä rommia ja keksejä. Kuituja ei tarvitse mihinkään. Sitä on tutkittukin, että kuiduton ruokavalio johtaa säännölliseen ulostusrytmiin, yleensä kerran päivässä pehmeä pökäle. Vatsavaivat ja monet krooniset sairaudet paranevat. Kannattaa tutustua hammaslääkäri Weston A. Pricen tutkimuksiin. Price havaitsi, että lähes ainoastaan lihaa syövillä alkuasukasheimoilla oli terveimmät luut, eikä lainkaan reikiä hampaissa.
Miten kuvittelet ennen ihmisten selvinneen hengissä? Ennen lihaa, k.munia ja kalaa syötiin todella vähän, kun ne olivat kalliita, eikä rahaa ollut, vaan pääpaino oli viljassa ja kasviksissa.
Lihan kulutus on moninkertaistunut muutamassa vuosikymmenessä. Vielä 60-70-luvulla saatettiin syödä liharuokaa kerran viikossa ja makkaraa jouluna.
Samassa suhteessa kun lihan kulutus on noussut, suolistosairaudet ovat lisääntynyt, samoin ylipaino ja jopa 30v kuolevat sydäriin.
Mikä tekee tämän päivån ihmisestä niin erityisen, että lihaa tarvitsevat päivittäin. Ja miten tulevaisuudessa tuotetaan lihaa, muuten kuin lisäämällä tehotuotantoa, joka kuormittaa ympäristöä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä ap ottaa vitamiinit jos lopetaa kasvisten syönnin?
Lihasta, kalasta, maitotuotteista ja kananmunista saa enemmän kuin tarpeeksi.
Noissa on vain rasvaliukoisia vitamiineja, ei vesiliukoisia. Oletko kuullut keripukista? Entä tiedätkö, mitä suolistobakteerit tekevät ilman kasviskuituja? Syövät suolesi seinämää aiheuttaen ensin suolistotulehduksen ja sitten syövän. Oireilu on ummetusta, vesiripulia, vatsakipuja, pieretystä, jopa hengitys haisee.
Suolistobakteerit hajottavat kasvikuitua, erottavat siitä c-vitamiinia ja valmistavat hermoston välittäjäaineita ym.
Toki tämä selittää, miksi lihansyöjillä on krooninen ummetus kummassakin päässä ja huonot hampaat.
Niistä saa kaiken tarvittavan. Merimiehet sairastuivat, koska ruokavalio oli lähinnä rommia ja keksejä. Kuituja ei tarvitse mihinkään. Sitä on tutkittukin, että kuiduton ruokavalio johtaa säännölliseen ulostusrytmiin, yleensä kerran päivässä pehmeä pökäle. Vatsavaivat ja monet krooniset sairaudet paranevat. Kannattaa tutustua hammaslääkäri Weston A. Pricen tutkimuksiin. Price havaitsi, että lähes ainoastaan lihaa syövillä alkuasukasheimoilla oli terveimmät luut, eikä lainkaan reikiä hampaissa.
Ainoa, mikä tässä on totta, on "alkuasukashiemojen" hyvät hampaat. On tutkittu, että metsästäjäkeräilöiden suun bakteeristo on todella monimuotoinen verrattanut maanviljely-yhteiskuntiin ja reikiintyminen oikeastaan alkoi vasta, kun ruokiin alettiin laajemmin lisätä sokeria.
Vierailija kirjoitti:
Miten kuvittelet ennen ihmisten selvinneen hengissä? Ennen lihaa, k.munia ja kalaa syötiin todella vähän, kun ne olivat kalliita, eikä rahaa ollut, vaan pääpaino oli viljassa ja kasviksissa.
Lihan kulutus on moninkertaistunut muutamassa vuosikymmenessä. Vielä 60-70-luvulla saatettiin syödä liharuokaa kerran viikossa ja makkaraa jouluna.
Samassa suhteessa kun lihan kulutus on noussut, suolistosairaudet ovat lisääntynyt, samoin ylipaino ja jopa 30v kuolevat sydäriin.
Mikä tekee tämän päivån ihmisestä niin erityisen, että lihaa tarvitsevat päivittäin. Ja miten tulevaisuudessa tuotetaan lihaa, muuten kuin lisäämällä tehotuotantoa, joka kuormittaa ympäristöä.
Nykyinen lihansyönti on teollisen lihajalosteiden syöntiä. Oikeaa lihaa väheksytään.
Älyvapaata puhua niistä yhtenä ryhmänä ja yleensä siihen niputetaan vielä hedelmät, jotka ovat yleensä pelkkää sokeria.