Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuitu vähentää ja pekoni lisää tyypin 2 diabetesta

Vierailija
15.08.2019 |

https://www.is.fi/terveys/art-2000006204927.html

Olikos tästä aiheesta jo keskustelua? Kommenteissa karppaajat ovat jo vetäneet pekonit väärään kurkkuun. Hassua miten kaikki tutkimukset, joissa tulee karppaukselle epäedullinen tulos, ovat aina kauheaa roskaa. Mutta kaikki karppaukselle hyvät tutkimukset ovat aina laadukkaita, vaikka ne olisivatkin liha/maito/munafirmojen sponssaamia.

Olisi tosin kiva nähdä alkuperäinen tutkimus, koska jutussa ei ollut siihen linkkiä.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
15.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tuollaisella artikkelilla ole mitään virkaa ilman lähteitä.

Vierailija
2/7 |
15.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Analyysin perusteella on vahvaa näyttöä siitä, että riski sairastua tyypin 2 diabetekseen pienenee, jos henkilön ruokavaliossa on runsaasti täysjyväviljoja ja ravintokuituja ja hän käyttää maltillisesti alkoholia. Riski puolestaan suurenee, jos ateriat sisältävät paljon pekonia, punaista lihaa sekä makkaroita ja muita teollisia lihatuotteita. Myös sokerilla makeutetut juomat suurentavat sairastumisen todennäköisyyttä."

Höpöhöpö sanon minä! 

Jo lapsesta asti olen inhonnut makkaroita,pekonia,punaista lihaa,maitoa jne. Olen syönyt puuroa,kasviksias,marjoja,kalaa. Olen liikkunut ja nukkunut hyvin,ei ole ollut stressiäköön. SILTI mulla on D2!

Kaikenmaailman lääkkeet siihen syön että pysyy tasapainossa maksat ja haimat sun muut

Meillä se on sukuvika isovanhempien kautta,kaikki suvun naiset saaneet ne geenit. Yksikin on ku kuivan kesän orava ja silti on D2.

Pyyhkikööt sanonko mitä noilla tutkimuksillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
15.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

https://www.bmj.com/content/366/bmj.l2368

Autetaan hieman iltasanomia

Vierailija
4/7 |
15.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se nyt on ihan selvä, että kuitupitoinen kasvisruoka pienentää diabetesriskiä kuten myös muidenkin sairauksien riskiä.

Suomalaiset on lihottanut ja sairastuttanut liika rasva, eläinproteiini, puhdistettu vehnä ja sokeri.

Kukaan ei liho 100 kiloiseksi ja saa diabetes 2 Kaurapuurolla, banaaneilla , mustikoilla ja palkokasveilla. Kaikkein naurettavinta onkin demonisoida kaikki hiilihydraatit. Täysin itsensä huijaamista tuo "söin ennen ruisleipää ja hedelmiä ja olin lihava "

Rasvadieetit on nyt muodissa mutta kukaan ei tajua että ne pitkällä aikavälillä nostavat ennenaikaisen kuoleman riskiä, kuihduttavat suolistobakteerit ja nostavat riskiä sairastua munuaisongelmista sydänkohtaukseen.

Vaikka nyt paino laskisi ja verikoetulokset paranisivat( painonpudotuksen takia) se ei tarkoita että rasvadieetti on terveydelle hyödyllinen ja esim. 5v. päästä voi tulla isoja ongelmia.

Vierailija
5/7 |
15.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

simsalapöö kirjoitti:

"Analyysin perusteella on vahvaa näyttöä siitä, että riski sairastua tyypin 2 diabetekseen pienenee, jos henkilön ruokavaliossa on runsaasti täysjyväviljoja ja ravintokuituja ja hän käyttää maltillisesti alkoholia. Riski puolestaan suurenee, jos ateriat sisältävät paljon pekonia, punaista lihaa sekä makkaroita ja muita teollisia lihatuotteita. Myös sokerilla makeutetut juomat suurentavat sairastumisen todennäköisyyttä."

Höpöhöpö sanon minä! 

Jo lapsesta asti olen inhonnut makkaroita,pekonia,punaista lihaa,maitoa jne. Olen syönyt puuroa,kasviksias,marjoja,kalaa. Olen liikkunut ja nukkunut hyvin,ei ole ollut stressiäköön. SILTI mulla on D2!

Kaikenmaailman lääkkeet siihen syön että pysyy tasapainossa maksat ja haimat sun muut

Meillä se on sukuvika isovanhempien kautta,kaikki suvun naiset saaneet ne geenit. Yksikin on ku kuivan kesän orava ja silti on D2.

Pyyhkikööt sanonko mitä noilla tutkimuksillaan.

Kai tajuat, että yhden henkilön kokemuksella ei ole mitään merkitystä? Joku voi polttaa vuosikymmeniä saamatta koskaan keuhosyöpää. Serkkuni kuoli nuorena keuhkosyöpään, vaikka hän poltti vain muutaman vuoden. Ei tällaisista yksittäisistä esimerkeistä voi sanoa juuta eikä jaata tupakoinnin vaikutuksesta keuhkosyövän esiintymiseen.

Vierailija
6/7 |
15.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

simsalapöö kirjoitti:

"Analyysin perusteella on vahvaa näyttöä siitä, että riski sairastua tyypin 2 diabetekseen pienenee, jos henkilön ruokavaliossa on runsaasti täysjyväviljoja ja ravintokuituja ja hän käyttää maltillisesti alkoholia. Riski puolestaan suurenee, jos ateriat sisältävät paljon pekonia, punaista lihaa sekä makkaroita ja muita teollisia lihatuotteita. Myös sokerilla makeutetut juomat suurentavat sairastumisen todennäköisyyttä."

Höpöhöpö sanon minä! 

Jo lapsesta asti olen inhonnut makkaroita,pekonia,punaista lihaa,maitoa jne. Olen syönyt puuroa,kasviksias,marjoja,kalaa. Olen liikkunut ja nukkunut hyvin,ei ole ollut stressiäköön. SILTI mulla on D2!

Kaikenmaailman lääkkeet siihen syön että pysyy tasapainossa maksat ja haimat sun muut

Meillä se on sukuvika isovanhempien kautta,kaikki suvun naiset saaneet ne geenit. Yksikin on ku kuivan kesän orava ja silti on D2.

Pyyhkikööt sanonko mitä noilla tutkimuksillaan.

Tai olisko kuitenkin SIKSI?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
15.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se nyt on ihan selvä, että kuitupitoinen kasvisruoka pienentää diabetesriskiä kuten myös muidenkin sairauksien riskiä.

Suomalaiset on lihottanut ja sairastuttanut liika rasva, eläinproteiini, puhdistettu vehnä ja sokeri.

Kukaan ei liho 100 kiloiseksi ja saa diabetes 2 Kaurapuurolla, banaaneilla , mustikoilla ja palkokasveilla. Kaikkein naurettavinta onkin demonisoida kaikki hiilihydraatit. Täysin itsensä huijaamista tuo "söin ennen ruisleipää ja hedelmiä ja olin lihava "

Rasvadieetit on nyt muodissa mutta kukaan ei tajua että ne pitkällä aikavälillä nostavat ennenaikaisen kuoleman riskiä, kuihduttavat suolistobakteerit ja nostavat riskiä sairastua munuaisongelmista sydänkohtaukseen.

Vaikka nyt paino laskisi ja verikoetulokset paranisivat( painonpudotuksen takia) se ei tarkoita että rasvadieetti on terveydelle hyödyllinen ja esim. 5v. päästä voi tulla isoja ongelmia.

Ei se nyt ihan noin ole.  Onko sulla mitään käsitystä db2:sta tai yleensäkään ravinnosta ja sen vaikutuksesta elimistössä?