Paras margariini?
Kommentit (20)
Kaikki margariinit maistuvat kammottavalta. En syö kuin pakon edessä, eikä kotona ole ollut kymmeniin vuosiin. Jos et voi voita käyttää, kokeile tuorejuustoa tai vaikka majoneesia.
Vierailija kirjoitti:
Creme Bonjour voi/oliiviöljy. Jos nyt margariiniksi voi lukea.
Aika yllättävää, että voi maistuu hyvältä. Se johtuu siitä, ettei se ole margariinia.
Liidin Vitador.
Tänään ostin kokeeksi pörrisman halpista. Voihan sitä syödä mutta maku on vuosikymmenten takaa leivontamargariinin maku.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Creme Bonjour voi/oliiviöljy. Jos nyt margariiniksi voi lukea.
Aika yllättävää, että voi maistuu hyvältä. Se johtuu siitä, ettei se ole margariinia.
Puolet kuitenkin margariinia. Maistuis sullekin. Laitan aina tuuman leivälle ja on helppo levittää.
En yleensä syö mitään mutta muesystävälläni on Ingmariinin laktoositon mikä onnihan maukasta
Vierailija kirjoitti:
En yleensä syö mitään mutta muesystävälläni on Ingmariinin laktoositon mikä onnihan maukasta
Noh, Ingmariini on suurimmaksi osaksi voita. Sekin on hyvää siksi, että se ei ole margariinia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Creme Bonjour voi/oliiviöljy. Jos nyt margariiniksi voi lukea.
Aika yllättävää, että voi maistuu hyvältä. Se johtuu siitä, ettei se ole margariinia.
Puolet kuitenkin margariinia. Maistuis sullekin. Laitan aina tuuman leivälle ja on helppo levittää.
Ei, vaan voin lisäksi siinä on suolaa ja oliiviöljyä. Ja olen maistanut, hyvää on, koska se ei ole margariinia. Täällä ihmisille näyttää olevan aika epäselvää, mitä margariini on.
Vierailija kirjoitti:
Oivariini se normaali
Oivariini ei ole margariinia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Creme Bonjour voi/oliiviöljy. Jos nyt margariiniksi voi lukea.
Aika yllättävää, että voi maistuu hyvältä. Se johtuu siitä, ettei se ole margariinia.
Puolet kuitenkin margariinia. Maistuis sullekin. Laitan aina tuuman leivälle ja on helppo levittää.
Ei, vaan voin lisäksi siinä on suolaa ja oliiviöljyä. Ja olen maistanut, hyvää on, koska se ei ole margariinia. Täällä ihmisille näyttää olevan aika epäselvää, mitä margariini on.
Arvasin, että vänkääjä palaa oksennuksensa äärelle.
Se on margariinia, vaikka mitä väittäisit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Creme Bonjour voi/oliiviöljy. Jos nyt margariiniksi voi lukea.
Aika yllättävää, että voi maistuu hyvältä. Se johtuu siitä, ettei se ole margariinia.
Puolet kuitenkin margariinia. Maistuis sullekin. Laitan aina tuuman leivälle ja on helppo levittää.
Ei, vaan voin lisäksi siinä on suolaa ja oliiviöljyä. Ja olen maistanut, hyvää on, koska se ei ole margariinia. Täällä ihmisille näyttää olevan aika epäselvää, mitä margariini on.
Ingmariinikin on melko hyvää margariinia.
Ostan yleensä sinistä Keijua, sillä toimii hyvin myös leivonnassa.
Pelkkänä levitteenä lempparini on Becelin oliivi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Creme Bonjour voi/oliiviöljy. Jos nyt margariiniksi voi lukea.
Aika yllättävää, että voi maistuu hyvältä. Se johtuu siitä, ettei se ole margariinia.
Puolet kuitenkin margariinia. Maistuis sullekin. Laitan aina tuuman leivälle ja on helppo levittää.
Ei, vaan voin lisäksi siinä on suolaa ja oliiviöljyä. Ja olen maistanut, hyvää on, koska se ei ole margariinia. Täällä ihmisille näyttää olevan aika epäselvää, mitä margariini on.
Ingmariinikin on melko hyvää margariinia.
Ingmariini ja Oivariini ovat voi-kasviöljyseoksia, eivät margariineja, jotka ovat kovetettua kasvirasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Creme Bonjour voi/oliiviöljy. Jos nyt margariiniksi voi lukea.
Aika yllättävää, että voi maistuu hyvältä. Se johtuu siitä, ettei se ole margariinia.
Puolet kuitenkin margariinia. Maistuis sullekin. Laitan aina tuuman leivälle ja on helppo levittää.
Ei, vaan voin lisäksi siinä on suolaa ja oliiviöljyä. Ja olen maistanut, hyvää on, koska se ei ole margariinia. Täällä ihmisille näyttää olevan aika epäselvää, mitä margariini on.
Arvasin, että vänkääjä palaa oksennuksensa äärelle.
Se on margariinia, vaikka mitä väittäisit.
Mitäpä itse vielä vänkkäät? Margariineissa ei ole voita eikä tämä ole mikään mielipidekysymys. Se, että sinä kutsut ilmeisesti kaikkia levitteitä margariiniksi ei tee niistä margariineja.
Ei ole. Margariinissa kasvirasva on kovetettu. Kun kasvirasva on voin kaverina sitä ei tarvitse kovettaa. Kyseessä on voi-kasviölkyseos, jos haluat tarkan nimikkeen tietää.
Mä syön levitteenä Rainbown 60% margariinia, maksaa 55 senttiä 400 grammaa.
Voita mulla on paistamiseen. Kerran kun margariini pääsi loppumaan kokeilin voita leivän päällä. En tykännyt yhtään!
Kattivaaran margariinitehtaan tuotteisiin en koske pitkällä tikullakaan.
Creme Bonjour voi/oliiviöljy. Jos nyt margariiniksi voi lukea.