Tajuaako grillaavat ihmiset syövänsä älyttömästi?
Älyttömästi = grilliin mätetään pihvejä, makkaraa, ribsejä ynnä muuta lihaa. Niitä sitten lautanen täyteen monta kertaa - ei siis mitään tolkkua siinä mistä ateria koostuu. Kuka ottaisi työpaikkaruokalassa vain kasan jotain pihvejä? Kasviksista puhutaan mutta yleensä sinne grilliin eksyy paria pekonisientä ja voikuorrutteista maissia lukuunottamatta ihan muuta.
Kommentit (9)
Tajuan. Kumpa jaksaisin syödä enemmänkin. Ihan parasta mitä voi kesällä tehdä on grillailla hienolla ilmalla ja syödä&juoda kaikkee hyvää niin paljon, kuin mahtuu ja vähän viä päälle
Juuri söin älyttömästi hotelliaamiaisella.
Liha ei kuitenkaan sisällä hiilareita joten se ei lihota läheskään yhtä helposti kuin moni muu ruoka. Laihdutin 30kg viime kesänä ja vähintaan kerran viikossa tuli grillatessa syötyä noita jättiannoksia lihaa ja makkaraa, ei haitannut laihdutusta koska hiilarit pysyi poissa.
Keho käsittelee hiilareita ja proteiinia/rasvaa er tavoin. Hiilarit kaikista helpoimmin näistä varastoituu läskiksi. Näin siis sanon viime kesän -30kg ja yhteensä -50kg laihdutuskokemuksen perusteella.
En tajua, sillä vatsaani mahtuu vain rajallinen määrä sapuskaa. Sitä paitsi meillä grillataan enimmäkseen kasviksia ja liha on vain se ehkä 1/3-1/4 ruuasta lautasella.
En katsoisi, että grillaaminen on ongelma kovin monelle sellaiselle ihmiselle, joka yleensäkin katsoo mitä syö ja miten elää. Muilla ei ole väliä, he ovat jo menetettyjä tapauksia muillakin tavoin.
Vierailija kirjoitti:
Juuri söin älyttömästi hotelliaamiaisella.
Ja mä söin eilen eräissä juhlissa niin täyteen paarun kun ikinä sain ja emäntä laittoi mukaan vielä kolme rasiaa sapuskaa, ettei nälkä pääse yllättämään tänäänkään. Röyhtäilemisiin!
En tajua. Tänään grillataan pihvit, yksi jokaiselle, lisäksi on paprikaa, kesäkurpitsaa, sipulia, herkkusieniä ja salaattia.
Jaa, en tiedä, kun en ole vuosikausiin grillannut. Maalaisjärki kuitenkin sanoisi, että ne, jotka mättävät grilliin kerralla makkarat, pihvit sun muut, grillaavat vähän harvemmin, kun taas ne, jotka grillaavat lähes päivittäin, grillaisivat vain yhtä sorttia kerrallaan. Kyllä minäkin silloin harvoin kun pääsen grillipöydän ääreen, maistan montaa sorttia, kun silloin on sellainen harvinaisempi tilanne.
Eilen illalla grillasin. Söin yhden huiluntuhti makkaran, yhden broileri leikkeen, yhden kasslerpihvin. yhden pienen maissin voilla höystettynä. Pari pientä palkoa herneitä. Yhden ohuen kesäporkanan. Yhden kesäperunan ja voita. Lusikallisen ison munavoita.
Tämä eilen n klo 19. Ei vieläkään nälkä, joten en syö vielä mitään. Kupin kahvia otan kohta.
Eli vaikka joskus vetäisee kunnon syömingin, voi sen jälkeen pitää reilumman tauon. Mikään pakko ei ole mussuttaa muutaman tunnin välein.
Miten tämä sinua liikuttaa