Erotatko voilla leivotun?
Äitini mielestä leivontaan kuuluu ainoastaan voi eikä mikään margariini. Itse en huomaa eroa ja jos tuotteessa lukee "leivottu oikealla voilla" tmv. niin se tuntuu vain mainospuheelta. Miten voilla leivotun VOI erottaa?
Kommentit (8)
Eron huomaa jos syö voilla leivottuja.
Ainakin kotona leivotuista erottaa. Kaupan valmispullat taitaa olla niin lisäaineilla kyllästettyjä että niissä se on yhdentekevää onko käytetty voita vai jotain muuta.
Kyllä huomaa. En koskaan käytä mitään "leivontamargariinia". Oletteko maistaneet, miltä se maistuu?
Toki margariinillakin voi tulla ihan hyvää, mutta voilla leivottu on aina parempi.
Valmistuotteissa sitä voita ei välttämättä olekaan kuin nimeksi. Mutta itseleivotusta kyllä todellakin erottaa, onko käytetty voita vai kissanrasvaa.
Maku on se, millä minä erotan voilla leivotun prosessoiduista kasvissekoitteista.
En minä huomaa mitään eroa. Ilmeisesti makuaistini ei ole kehittynyt huomaamaan tuollaista. En huomaa oikein mitään makueroa näissä myöskään leivän päälle laitettuna.
Huomaan makueron ja leivonkin vain voihin. Leivänkin päällä voi olisi parasta, mutta kova voi ei levity helposti leivälle, joten käytän oivariinia. Ihan hyvää sekin leivän päällä.
Erotan. Oivariinillakin tulee hyviä leivonnaisia. On vaikea kuvailla sitä leivontamargariinin makua, paras sana jonka olen kuullut on "teollinen". Voissa on täyteläinen maku.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/