Loma ja ruokailut..
Ollaan kyllä niin lomalla ruokienkin suhteen, eri bufeissa käyty, kiinalaisissa ja BurgerKingissä, hotelliaamiaisella vaikkei olla hotskussa yötä ja Social burger jointissa, 4 hlön burgerit+ranut+pikku limu yli 60€, mutta oli se sen väärti, namsk😋.
Kommentit (3)
Se myös, että on aikaa tehdä ja kokata, mutta itse nautin eniten siitä, että pääsee tasaisin väliajoin ns valmiiseen pöytään, kun sitä ruokarumbaa pyörittää aina vain itse. Ja vuodenaika rajoittaa pata yms ruokien tekoa joita haudutan tuntikaupalla uunissa, kesällä ei tee mieli haudutella.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Se myös, että on aikaa tehdä ja kokata, mutta itse nautin eniten siitä, että pääsee tasaisin väliajoin ns valmiiseen pöytään, kun sitä ruokarumbaa pyörittää aina vain itse. Ja vuodenaika rajoittaa pata yms ruokien tekoa joita haudutan tuntikaupalla uunissa, kesällä ei tee mieli haudutella.
Ap
juu, eivät nämä sulje toisiaan pois. Ja hyvistä ruokaravintoloista saa omaan keittiöön hyviä vinkkejä. Siksi pihan kesäkeittiö ja grillikota ovat hyviä ettei tarvitse sisällä tehdä ruokia.
Myös ona kasvimaa antaa parhaita raaka-aineita ruokiin.
Kesä on kyllä parasta aikaa ruuasta nautiskelijalle.
Mekin olemme, mutta toisella tavalla. Ihanaa, kun ehtii laittaa rauhassa kaikkia pitkänkin valmistusajan tarvitsevia ruokia, käyttää pihan kesäkeittiötä, ja kutsua ruokavieraita.