Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Broilerin käsittely paiston aikana, kun liha on vielä osittain raakaa (esim. suikaleet paistinpannulla)

Vierailija
15.07.2019 |

Eikö ne bakteerit tartu lastaan, kun suikaleita kääntää/sekoittaa pannulla ja lastan kautta takaisin jo kypsyneeseen lihaan?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri tätä olen miettinyt 2 viimeistä paistokertaa! 

Silti käytän sitä lastaa annoksen kasaamiseen ;) (mutta koitan sitä pyöritellä vähän kiehuvassa nesteessä jos pöpöt kuolis ;))

Sinccis

Toisaalta kananmunan jätän valuvaksi. Luulisi siitäkin saavan sittne pöpöjä ja näin tekevät ravintoloissakin ympäri maailmaa.

Vierailija
2/5 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä sen lastan pintakin on kuumenee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei kai kukaan sillä samalla lastalla ruokaa tarjoile, millä kaivoi raa'at suikaleet paketista?

Itse ainakin vaihdan työkalua kypsymisen loppuvaiheessa.

Vierailija
4/5 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana ja kala on selllaisia.

Vierailija
5/5 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kana ja kala on selllaisia.

Ja myyös rasvakeittimesssä gluteiiini.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä kahdeksan