Lue keskustelun säännöt.
Broilerin käsittely paiston aikana, kun liha on vielä osittain raakaa (esim. suikaleet paistinpannulla)
15.07.2019 |
Eikö ne bakteerit tartu lastaan, kun suikaleita kääntää/sekoittaa pannulla ja lastan kautta takaisin jo kypsyneeseen lihaan?
Kommentit (5)
Kyllä sen lastan pintakin on kuumenee.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No ei kai kukaan sillä samalla lastalla ruokaa tarjoile, millä kaivoi raa'at suikaleet paketista?
Itse ainakin vaihdan työkalua kypsymisen loppuvaiheessa.
Vierailija kirjoitti:
Kana ja kala on selllaisia.
Ja myyös rasvakeittimesssä gluteiiini.
Juuri tätä olen miettinyt 2 viimeistä paistokertaa!
Silti käytän sitä lastaa annoksen kasaamiseen ;) (mutta koitan sitä pyöritellä vähän kiehuvassa nesteessä jos pöpöt kuolis ;))
Sinccis
Toisaalta kananmunan jätän valuvaksi. Luulisi siitäkin saavan sittne pöpöjä ja näin tekevät ravintoloissakin ympäri maailmaa.