Minkälaista lohta/kirjolohta voi eettisesti hyväksyttävästi syödä?
Mikä on paras/huonoin vaihtoehto, jos haluaa lohiruokaa? Norjalainen merilohi, kirjolohi (kasvatettujako kaikki)?
Kommentit (6)
Joka asiastako pitää tehdä niin hiton vaikeaa nykyään...
Eettisyys on ihan oman harkinnan varassa, mutta vähiten ympäristöä on kuormittanut luonnonlohi. Ei norjalainen, joka on kasvanut meriverkossa ja matkustanut lentorahtina tuhansia maileja, eikä kirjolohi, joka on allaskasvatettu, vaan ihan kotimainen Itämeren luonnolohi.
Sellaista, joka on itse, vapaaehtoisesti, kenenkään siihen painostamatta, riistänyt hengen itseltään.
Vierailija kirjoitti:
Sellaista, joka on itse, vapaaehtoisesti, kenenkään siihen painostamatta, riistänyt hengen itseltään.
Näinhän se on, mutta mistä sen tietää ?
Jos haluat olla tosi eettinen, niin tapa itsesi. Yksi luonnonkuormittaja pois pelistä.
Tulen hautajaisiisi, eettisesti. Ilmoittele
Emma K. @khrohn.se
Kaikki käy, ihan suotta moista murehdit.