Lue keskustelun säännöt.
Piirakkapohjan esipaisto?
04.07.2019 |
Katsoin tällaista ohjetta mansikka marenki piiraaseen, ja ohjeessa on piirakkapohjan esipaisto:
https://www.hellapoliisi.fi/marenkileivonnaiset/mansikka-marenkipiirakk…
Miten esipaistan pohjan ilman, että reunat valahtavat ja pohja menee rumaksi?
Ja onkohan tuo täyte liian nestemäinen?
Olisiko teillä jotain hyviä muita reseptejä mansikka marenki piirakkaan?
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
Levitä esipaistettavan pohjan päälle leivinpaperi ja painoksi esim. kuivattuja herneitä tai jotain muuta lämpöä kestävää. Kaupoista löytyy myös tarkoitukseen suunniteltuja keraamisia painokuulia.
Luin jostain että foliokin kävisi, miten tämä toimii? Ja mikä olisi paras keino?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Levitä esipaistettavan pohjan päälle leivinpaperi ja painoksi esim. kuivattuja herneitä tai jotain muuta lämpöä kestävää. Kaupoista löytyy myös tarkoitukseen suunniteltuja keraamisia painokuulia.