Kävin eilen kaupassa ensi kerran jussin jälkeen. Lihaa paljon laputettuna ja alennuksessa
Lidlinkin lihatuotteissa oli oikein keltainen "kukkameri" kun meinaa hapantua lihat kauppaan.
K-marketista kasler-grillipihvejä ostin 2 laatikkoa kilohintaan 2,2e. Ihmiset pääasiassa käveli ohi näinkin kovasta tarjouksesta välittämättä.
Eikö liha maistu?
Kommentit (19)
Toiset ostaa tuoretta, toiset mihin on varaa.
Vierailija kirjoitti:
Eikö Lidlin kukat ole punaisia? K-kaupassa keltaisia alennuslätkiä.
Lidlissä oransseja, K-kaupassa punaisia -50% lappuja. Taitaa K-kaupassa olla keltaisiakin lappuja?
Tämä kuulostaa varmasti ärsyttävältä jeesustelulta, mutta minulla myös valtavat määrät alennuslihaa kesäviikonloppujen jälkeen pistävät silmään. Kauppojen valikoimien perusteella näkee, että suomalaiset syövät lihaa aivan liikaa suosituksiin nähden. Grillilihoja on kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja ja niitä myydään usein yli kilon pakkauksissa.
Vaikka liha on perinteisesti kuulunut ruokavalioon Suomessa, on amerikkalaistyylinen mättökulttuuri tuore ilmiö. Vielä 80-90-luvuillakaan ei vedetty puolta kiloa lihaa henkeä kohti yhdellä aterialla. Nykyään ei ole mitenkään harvinaista, että grillatessa syödään pari-kolme pihviä ja siihen päälle vähän kanansiipiä ja makkaraa.
Kaupoissa tunnutaan varauduttavan joka viikko helteisiin, ja sitten kun sää ei aina suosikaan, eivät asiakkaat osta grillilihoja ja herkästi pilaantuvat tuotteet päättyvät roskiin. Minusta tämä on valtavaa tuhlausta. Yletön lihankulutus on ympäristölle koituvien haittojen vuoksi myös terveysriski. Kyllä lomalla saa ja pitää ottaa rennommin, mutta kohtuus kaikessa.
Harvoin nykyisin enää lihat yms. roskiin päätyy.
Meidän ketju ainakin antaa hyväntekeväisyyteen.
Samalla tavalla lihankorvikkeita on laputettu
Itse erehdyin ostamaan halvennetun grillikyljen ja liha oli pilaantunutta. Jatkossa ostan ainoastaan palvelutiskistä tai muuten vaan tuoretta.
Vierailija kirjoitti:
Itse erehdyin ostamaan halvennetun grillikyljen ja liha oli pilaantunutta. Jatkossa ostan ainoastaan palvelutiskistä tai muuten vaan tuoretta.
Että palvelutiskissä tuoreinta? ;)
Arvaas muuten, mistä sinne tulee esim. kasvispihvit...
Mä tiedän.
Vierailija kirjoitti:
Itse erehdyin ostamaan halvennetun grillikyljen ja liha oli pilaantunutta. Jatkossa ostan ainoastaan palvelutiskistä tai muuten vaan tuoretta.
Vaikea uskoa että tyhjiöpakattu liha olisi pilalla. Kaiken lisäksi maustekastikkeessa.
Vierailija kirjoitti:
Toiset ostaa tuoretta, toiset mihin on varaa.
Jos Kokoomuksen entinen kansanedustaja ja yrittäjä Eero Lehti ostaa laputettuja tuotteita, niin kyllä minäkin voin ostaa.
Suomalaisille ei liha enää maistu entiseen malliin vaan nykyään grillataan kasviksia.
Porvari heittää mielummin roskiin kuin myisi -80% hintaan melkein pilaantunutta lihaa köyhille.
En mä osta vanhoja, kun menee vanhaksi kaapissa. Ostan aina tuotteita, missä on pisin päiväys.
Olen todennut sen halvimmaksi tapavaksi. Halvastakaan ruuasta ei ole hyötyä, jos sen joutuu heittämään päiväyksien takia roskiin.
Ja pakkanen on täynnä riistaa, arvolihoja, sieniä yms.. yms ..
Sinne ei mahdu. Juuri ja juuri 2 kaljaa mahtuu, että saa ne kylmäksi ;)
Sinccis
Ihmisiä on lomilla eri paikkakunnilla/ulkomailla. Mitoitettu kaupoissa lihankulutus normaaliksi, vaikka vähempikin riittäisi.
ei ainakaan itseä oo pahemmin pihvi maistunu... heitin 2 pihviä roskiinki... semmoinen lidlin 4-pack.
Avaamattomia säilyvät tosi hyvin yli kuukuden yli ilmoitetun.
Vasta ny kun tuli hieman kylmä söin ekan paketin pihviä.
Olisit mennyt ennen Jussia. Oliko Jussilla kaveri mukana kaupassa vai kävikö hän ihan yksin?
Vierailija kirjoitti:
Ihmisiä on lomilla eri paikkakunnilla/ulkomailla. Mitoitettu kaupoissa lihankulutus normaaliksi, vaikka vähempikin riittäisi.
On täällä ihan standardimäärät väkeä edelleen. Liha ei vaan oo muillekkaan maistunu.
Ois mullakin yli 4 mökkiä mihin mennä jos vaan huvittaisi. En oo vuosiin käyny enää. Ei vaan kiinnosta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse erehdyin ostamaan halvennetun grillikyljen ja liha oli pilaantunutta. Jatkossa ostan ainoastaan palvelutiskistä tai muuten vaan tuoretta.
Vaikea uskoa että tyhjiöpakattu liha olisi pilalla. Kaiken lisäksi maustekastikkeessa.
Ei se ole vaikeaa uskoa jos kylmäketju on pettänyt. Missä vaiheessa, sitäkin on vaikea sanoa.
Meille ostettiin halvennettuja ribsejä, broikkaa, raakamakkaraa, nakkeja ja salaatteja, hyviä on kaikki olleet. Mutta oli jo pari päivää sitten se selkeästi juhannuksen jälkeinen aleryysis.
Kiva että saatiin maistella tuotteita joita ei ostettaisi normihinnalla ikinä.
Vierailija kirjoitti:
Ihmisiä on lomilla eri paikkakunnilla/ulkomailla. Mitoitettu kaupoissa lihankulutus normaaliksi, vaikka vähempikin riittäisi.
Kyllä minä sanoisin että se on mitoitettu normaalia suuremmaksi. Mutta ainakaan täällä meillä pohjoisessa ei säät suosineet. Porukka ei grillannut niin paljoa kuin olisi tehnyt lämpimällä kelillä.
Eikö Lidlin kukat ole punaisia? K-kaupassa keltaisia alennuslätkiä.