Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko omenapiirakka leipoa nyt ja paistaa vähän myöhemmin?

Vierailija
16.06.2019 |

On siis vieraita tulossa ja ajattelin voisiko piiraan tehdä valmiiksi raakana vuokaan ja paistaa sitten lähempänä. Saisi lämmintä piirasta tarjolle kylmän vaniljakastikkeen kanssa. Olen leipomukset paistanut aina heti. Jos voi, pitäisikö laittaa jääkaappiin siinä välissä? Onko joku tehnyt näin?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai tuossa ole mitään estettä. Mutta lisää omenat vasta ennen paistoa, niin ei tummu.

Vierailija
2/6 |
16.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu pohjasta. Jos on murotaikina, voi hyvin odottaa jääkaapissa. Jos enemmän juokseva, niin lässähtää kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä idea, omenat sitten. Vaikkakin tuo omenien kuoriminen ja leikkaaminen on just se hitain juttu...

Vierailija
4/6 |
16.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riippuu pohjasta. Jos on murotaikina, voi hyvin odottaa jääkaapissa. Jos enemmän juokseva, niin lässähtää kyllä.

Miten juokseva lässähtää, kun on lirua jo muutenkin?

Vierailija
5/6 |
16.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi. Tämä sanotaan selvästi piirakanpaistolain 5 §:ssä.

Vierailija
6/6 |
16.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai voi. Pistät piirakan omenoineen päivineen jääkaappiin odottamaan paistoa. Hyvää tulee. Kuinka uusavuttomia ihmisiä täällä taas oikein on.