Lempisalaatinkastikkeesi? Kaupan valmiskastikkeista
Itse olen varmaan vähän tylsä, sillä vaihtelen Felixin perinteisen ja Saarioisen kevyen sinappikastikkeen välillä.
Kommentit (42)
Felixin Talon salaattikastike. Oma lemppari ja siinä kaloreita vähimmästä päästä vaikkei ole mikään kevyt tai light tuote
Saarioisten valkosipuli tai kevyt valkosipuli.
Oliiviöljy ja balsamico on paras combo. Sokokselta saa tiskistä aikas hyvää unkarilaistyyppistä salaatinkastiketta.
Oliivi-, rypsi- tai kurpitsansiemenöljy salaatin ja mielialan mukaan. Vähän sormisuolaa ja mustapippuria, ehkä pari tippaa jotain viinietikkaa. Valmiskastikkeita en osaa käyttää.
Ostan välillä niitä Picadelin salaatteja, otan siihen mukaan samalla sweet chilin - jos joku löytänyt vastaavan isossa pullossa niin vinkki otetaan vastaan :-) Pidän myös siitä Picadelin Rhode Island kastikkeesta, tää tosin taitaisi löytyä vastaava ihan mistä vaan suuremmasta Rhode Island pullosta valmistajasta huolimatta?
Ap haluaa tietää lempisalaatinkastikkeen kaupan VALMISKASTIKKEISTA. Miksi näihin keskusteluihin tulee aina joitain mukahienoja rouvia oliiviöljyineen ja balsamicokastikkeineen?
ei ole valmis,mutta jos sekoittaa 100% omenamehuun sinappia on helppo
Jos ostan, niin ostan vain Hesen talon kevyttä tai pimeän pullon sinappista. Noita on vaan niin helppo tehdä itse eikä maistu "tekoaineille".
Vierailija kirjoitti:
Ap haluaa tietää lempisalaatinkastikkeen kaupan VALMISKASTIKKEISTA. Miksi näihin keskusteluihin tulee aina joitain mukahienoja rouvia oliiviöljyineen ja balsamicokastikkeineen?
En ole hieno rouva, vaan lähiö-yh-mutsi matalapalkka-alalla. Silti käytän vain ja ainoastaan oliiviöljyä. Miksi salaatin oma hyvä maku pitäisi peittää jollain E-koodeja pursuilevalla mönjällä?
Ja onhan ne oliiviöljyt, balsamicot ym. kaupan valmistavaraa myös. Harvemmalla meistä kasvaa oma oliivitarha takapihalla.
Saarioisten Caesar-kastike on hyvää, mutten tietenkään käytä sitä päivittäin. Välillä lorautan oliiviöljyä salaattiin, välillä dippaan vihanneksia ihan tavallisessa sinapissa.
Felix perinteinen, tai sitten jokin valkosipulikastike, ei salaatinkastikkeen nimellä, vaan jokin paksumpi, kuten hesen kastike.
Vierailija kirjoitti:
Valmiskastikkeita en osaa käyttää.
Otat kastikepullon käteen, käännät ylösalaisin ja valutat sillä tavalla salaattiisi kastiketta.
AP:lle vastaus: Minä tykkään Saarioisen 'Makeasta' (koko nimi Pehmeän mausteinen makea salaattikastike).
Harvoin käytän.
Mikä kastike kuuluu tortillaan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ap haluaa tietää lempisalaatinkastikkeen kaupan VALMISKASTIKKEISTA. Miksi näihin keskusteluihin tulee aina joitain mukahienoja rouvia oliiviöljyineen ja balsamicokastikkeineen?
En ole hieno rouva, vaan lähiö-yh-mutsi matalapalkka-alalla. Silti käytän vain ja ainoastaan oliiviöljyä. Miksi salaatin oma hyvä maku pitäisi peittää jollain E-koodeja pursuilevalla mönjällä?
Ja onhan ne oliiviöljyt, balsamicot ym. kaupan valmistavaraa myös. Harvemmalla meistä kasvaa oma oliivitarha takapihalla.
Miksi pitää tulla pätemään keskusteluun jossa nimenomaan halutaan peittää salaatin oma hyvä maku jollain e-koodeja pursuilevalla mönjällä jos itse ei ole kiinnostunut sitä tekemään?
Naurattaa tosiaan nämä jotka tulevat tällaisiin Lempisalaatinkastikkeesi kaupan valmiskastikkeista-lankoihin ilmoittamaan etteivät käytä niitä.
Luetunymmärtäminen ei taida asua vahvana heissä? Kysymyksen asetteluhan ei voisi olla yksinkertaisempi.
Ei mikään. Käytän vain oliviöljyä ja balcamicoa.