Teetkö vispi/puolukkapuuron tummista mannasuurimoista? itse
laitan aina joukkoon ruisjauhoja 0,5dl tai grahamjauhoja, ja lisäksi neljön viljan puurohiutaleita 0,5-1dl riippuen paljonko teen, enkä koskaan siilaa puolukoita pois, jos tarpeeksi vatkaa niin puolukat häviävät joukkoon.
Kommentit (5)
että en siilaa hyviä ja kuitupitoisia puolukoita pois, sokeria ohjeen mukaan 0.5 dl, olikohan se litran ohje..
Kuten tummaa makaroniakin esim. laatikossa. Sokeria mahdollisimman vähän vispipuuroon. Puolukat sellaisenaan, en siivilöi.
Marjoina puolukoita tai karpaloita. Murskaan ne ensiksi minigrip-pussissa, niin on helpompi vatkata kuorineen marjat sinne joukkoon.
ja sokeria laitan vähemmän kuin ohjeessa, about 0,2 desiä. En todellakaan siivilöi puolukoita pois, hajoavat täysin kun hauduttaa tunnin verran ja sitten vatkaa sähkövatkaimella. Hyvää on, ja tosi terveellistä!
ruisjauhopussin kyljessä on ohje, jota noudatan. On muuten tullut tosi hyvää, kun sen malttaa kunnolla vatkata. Ja helppoa, kun aluksi kiehauttaa ja sitten vaan antaa tunnin hautua levyllä!