Äijien porukalle mättövinkkejä.
Viikonlopuksi salaatit käy hyvin ja yleensä kaikki tykkäävät välimerellisestä keittiöstä. Ajattelin "silakkapihvit" joiden sisään rullaan anjovisfileen per pihvi ja pyöräytän kananmunassa ja korppujauhomausteseoksessa ja paistan.
Mutta mitä muuta? Ehkä etanat olisi myös mahdollisia niitä saa ainakin porvoossa.
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Riistaa.
En ymmärtänyt? Miten ja mitä? Itse silakoiden kalastus vie jo osan ajasta.
Sammakon reisiä ja kreem pryleetä jälkkäriksi.
Äijäporukalle silakkapihvejä anjoviksella ja etanoita? :D
Vierailija kirjoitti:
Äijäporukalle silakkapihvejä anjoviksella ja etanoita? :D
ei siellä mitään äijiä sitte olekaan.
Vierailija kirjoitti:
Sammakon reisiä ja kreem pryleetä jälkkäriksi.
Mistä niistä saa ja mikä tuo jälkimmäinen on never heard ja minkälaisen salaatin tekisit sammakonreisien kanssa vai oliiko nuo alkupaloja entä kastike? Ajattelin nuo silakat alkupaloiksi niin ei kai vain sammakon reidet ole torta po torta eli kuin samaa asiaa ajavaa. Ajattelin ostaa myös georgialaista konjakkia digestiiviksi.
Ap laittoi erikseen vinkin loppuun ja sakki vielä menee tähän :D
5/5 ap, well played.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Äijäporukalle silakkapihvejä anjoviksella ja etanoita? :D
ei siellä mitään äijiä sitte olekaan.
Enemmän äijiä täällä on kuin juuri missään muualla, vai sanotko ettei poliisit palomiehet ja yrittäjät ole äijiä? Yksi yk upseerikin tulee varmaan olettaisin.
Vierailija kirjoitti:
Äijäporukalle silakkapihvejä anjoviksella ja etanoita? :D
Olen huomannut että kaikille uppoaa parhaiten juuri välimerellinen ruoka esim, italia, espanja, kreikka, ranska. Voi olla että yksi kaveri tuo poroa ja jokainen paistaa oman makkaransa niin sanotusti, ne eivät kuulu ateriaan erikseen.
Riistaa.