Miten syötte Mignon-munan?
Kuoritteko heti kokonaan? Miten voisi syödä niin, ettei muna sula sormiin?
Kommentit (22)
Kuorin kokonaan ja leikkelen pienemmiksi paloiksi lautaselle, napostelen ne siitä kahvin kaverina.
Kuorin puoliksi ja haukkaan paloja. Loput laitan jääkaappiin ja syön myöhemmin loppuun. Kun on ollut kylmässä, kuoret irtoaa helposti, eikä suklaa ihan heti sula sormiinkaan, vaikka syö ilman kuoria.
Naputtelen, koputtelen kapeammasta päästä auki. Sitten kun saan kuorittua sen verran auki että hampaat pystyy, järsin hieman kuin kani (miehen mielipide). Paketissa lukee et kuori irtoaa parhaiten jääkaappikylmänä, mutten tykkää kylmästä suklaasta. Kyllähän siinä sormet sotkeutuu, siks pesenkin kädet ennen kuin syön et voi nuolla sormet...
otan kokonaan suuhun ja nielen kaikki kerralla
Vierailija kirjoitti:
otan kokonaan suuhun ja nielen kaikki kerralla
Mutta kysymys kuuluu, tykkäätkö oikeasti tehdä näin?
?
Keitän 7 min ja kuorin. Siitä sitten leivän päälle, omnomnom.
Vierailija kirjoitti:
Kuorin kokonaan ja leikkelen pienemmiksi paloiksi lautaselle, napostelen ne siitä kahvin kaverina.
Samis. Leikkaan puoliksi pitkittäin ja sitten pieniksi paloiksi. On ihana herkku.
Tästähän oli jo ketju aikaisemmin.
Säilytän mignonin jääkaapissa. Kun haluan syödä sen, kuorin sen, leikkaan sen pienemmiksi paloiksi ja syön.
Kuorittu muna peräsuoleen ja sulanut mössö tyttiksen suuhun. Ei suostu oikeisiin ulosteleikkeihin, joten tämä on kiva korvike ja suklaasta tykkäävä tyty saa namia.
Rikon paistinpannulle, ja kun on kunnolla sulanut, niin siitä sitten lusikalla nassuun.
Jääkaappiin, sitten irtoaa kuori vaivatta ja maistuukin paljon paremmalta. Kuorin sen kokonaan ja haukkaan.
Vierailija kirjoitti:
Naputtelen, koputtelen kapeammasta päästä auki. Sitten kun saan kuorittua sen verran auki että hampaat pystyy, järsin hieman kuin kani (miehen mielipide). Paketissa lukee et kuori irtoaa parhaiten jääkaappikylmänä, mutten tykkää kylmästä suklaasta. Kyllähän siinä sormet sotkeutuu, siks pesenkin kädet ennen kuin syön et voi nuolla sormet...
Mignonhan ei ole suklaata van nougatia. :)
Ovatko wienernougat ja mignon samaa suklaata? Maistuvat ainakin samalta paitsi ne kovemmat nougatraidat wienernougat'ssa.
Otan munan suuhun ja imen. Lopulta nielen. Joskus en saa kaikkea nieltyä ja osa valuu leukaa pitkin rinnuksille.
Nugaa kirjoitti:
Ovatko wienernougat ja mignon samaa suklaata? Maistuvat ainakin samalta paitsi ne kovemmat nougatraidat wienernougat'ssa.
Niin siis ovat samantyyppistä nougatia. Muistaakseni wienernougat on vähän pehmeämpää? Olisko siinä sitten vähemmän rasvaa tai jotain.
Uuh kirjoitti:
Otan munan suuhun ja imen. Lopulta nielen. Joskus en saa kaikkea nieltyä ja osa valuu leukaa pitkin rinnuksille.
Nauroin pääni tärviölle tuosta sun hulvattomasta ja omaperäisestä vitsistä. Tuokaa joku happea ennen kuin tikahdun ja tukehdun.
Vierailija kirjoitti:
Uuh kirjoitti:
Otan munan suuhun ja imen. Lopulta nielen. Joskus en saa kaikkea nieltyä ja osa valuu leukaa pitkin rinnuksille.
Nauroin pääni tärviölle tuosta sun hulvattomasta ja omaperäisestä vitsistä. Tuokaa joku happea ennen kuin tikahdun ja tukehdun.
Kiva kun tykkäsit. Voisitko kuvailla miten sinä hoitelet munan? Otatko kokonaan suuhun vai imetkö päätä ja nuolet?
Kuorin puoliksi ensin ja leikkelen terävällä veitsellä paloja suuhun.