Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nakkikeittoon kuorellista nakkia?

Vierailija
09.04.2019 |

Kannattaako ottaa kuori pois vai antaako mennä vaan kuoren kanssa? Esim. Kivikylän Wanhan ajan nakki.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
09.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nosto

Vierailija
2/9 |
09.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ootko tyhmä? Ei sitä kuorta siitä saa pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
09.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään kuorta pois. Leikkaat viipaleiksi ja paistat pannulla kunnolla väriä pintaan ennen soppaan heittoa.

HK:n sinisestä ja vastaavista lenkeistä otetaan kuori pois, koska se on naudan vuodasta jalostettua kollageenia, eikä siten syötävää. Muista makkaroista tai nakeista ei, jos kysessä on luonnonkuori. 

Vierailija
4/9 |
09.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikset tee siskonmakkarakeittoa? Se on paljon parempaa, kuin nakkikeitto.

Vierailija
5/9 |
09.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ootko tyhmä? Ei sitä kuorta siitä saa pois.

Ei oo tyhmiä kysymyksiä, on vaan tyhmiä vastauksia.

Vierailija
6/9 |
09.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei mitään kuorta pois. Leikkaat viipaleiksi ja paistat pannulla kunnolla väriä pintaan ennen soppaan heittoa.

HK:n sinisestä ja vastaavista lenkeistä otetaan kuori pois, koska se on naudan vuodasta jalostettua kollageenia, eikä siten syötävää. Muista makkaroista tai nakeista ei, jos kysessä on luonnonkuori. 

Kiitos kattavasta vastauksesta! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
09.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ootko tyhmä? Ei sitä kuorta siitä saa pois.

Ei oo tyhmiä kysymyksiä, on vaan tyhmiä vastauksia.

Eihän tässä kysymystä  moitittukaan tyhmäksi. ;)

Vierailija
8/9 |
09.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yritän kuoria aina nakit.

Ihmettelen vaan, että miksi tehdään niin vaikeasti kuorittavia jotta oikein mikään keino ei tepsi, kiehauttaminen auttaa jonkinverran, silti repeilee niin että sisusta jää paksu kerron kiinni kuoreen, tai josko mahtaisi onnistua paremmin puolijäisinä perunankuorimaveitsellä, sitä en ole kokeillut. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
09.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuorettomiakin saa kaupoista, huom.

Käytän itse aina kuorellisia, paljon paremmalta maistuvat.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän neljä