Erikoinen valmistusohje Atrialla naudan paahtopaistille
"Naudan Paahtopaisti
Valmistusohje
Kuumenna uuni 150 °C. Hiero lihan pintaa suolaa ja pippuria, aseta se uunivuokaan. Laita lihalämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä. Varaa paistoaikaa noin 75 - 90 min/kg kypsyysasteesta riippuen (RARE ~50 °C, MEDIUM ~60 °C, WELLDONE ~70°C). Ota liha uunista, kiedo folioon ja anna lihan lämpötilan tasoittua 15 - 20 min. Paahtopaisti soveltuu parhaiten uunissa kypsennettäväksi paistiksi sekä haudutettaviin liharuokiin. Kypsä paisti on suosittu myös kylminä leikkeleinä."
Siis valmiin paistin sisälämpötila on pakkasasteilla, eikä tavallinen pakastimen lämpötilakaan riitä mihinkään.
Kommentit (7)
Ap on nukkunut peruskoulussa kun noita käsiteltiin. :D
Oho. Oli niin pieni fontti, että sehän näytti ihan miinukselta.
NO ANTEEKKS NYT NIIN V*TUSTI!
Vierailija kirjoitti:
Oho. Oli niin pieni fontti, että sehän näytti ihan miinukselta.
NO ANTEEKKS NYT NIIN V*TUSTI!
Ihan ymmärettävä virhe. Ihme nillittäjiä tässä ketjuss...
Voiko joku oikeasti olla noin hölmö...ei, pakko olla provo.
Tämä oli ihana aloitus, kaippa meille kaikille sattuu pieniä mokia:))
Oon nähnyt videon, jossa jätkä varmaan viisi minuuttia miettii, miten voi ottaa 2 tablettia kolme kertaa päivässä. 😂 sitä on varmaan hävettänyt, kun lamppu on viimein syttynyt.
Itse taistelin kerran sukkaohjeen kanssa, siihen tuli kuvio kauttaaltaan. En millään meinannut saada kantapään tehtyäni nilkan kuviota jatkumaan. Luulin jo, että ohjeessa on joku moka, kunnes tajusin, että olin itse jättänyt muutamia kerroksia tekemättä, kun ei tästä varresta tarvi niin pitkä tulla. Ehdin suurinpiirtein haukkua ohjetta koko käsityöpiirilleni.
Se aaltoviiva tarkoittaa samaa kuin " noin". Jos se olisi suora viiva, niin sitten olisi niitä pakkasasteita. Oletko ap vähän dille?