Millä ohjeella sulatejuustosta tehdään voileipökakun päällinen?
Kommentit (9)
Otat tuorejuustoa, joka on ollut mielellään hetken huoneenlämmössä. Pyöräytät sitä hetken vaikka ihan lusikalla kulhossa, että siitä tulee mahdollisimman notkeaa. Itse lisään joukkoon muutaman teelusikallisen maitoa, että on helppo levittää. Kannattaa laittaa ensin yksi kerros, kakku hetkeksi jäähtyyn jääkaappiin ja sitten toinen kerros. Tulee tasaisempi lopputulos.
Notkista juusto kulhossa,otat lastan ja levität, ei siinä sen kummempaa, koristele kakku juustoraasteella, persiljalla tai tillillä riippuen täytteestä.
Vierailija kirjoitti:
Otat tuorejuustoa, joka on ollut mielellään hetken huoneenlämmössä. Pyöräytät sitä hetken vaikka ihan lusikalla kulhossa, että siitä tulee mahdollisimman notkeaa. Itse lisään joukkoon muutaman teelusikallisen maitoa, että on helppo levittää. Kannattaa laittaa ensin yksi kerros, kakku hetkeksi jäähtyyn jääkaappiin ja sitten toinen kerros. Tulee tasaisempi lopputulos.
Ok, ai joku viola?
Miksi ei sulatejuustoa?
Mitä siihen voi sekoittaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Otat tuorejuustoa, joka on ollut mielellään hetken huoneenlämmössä. Pyöräytät sitä hetken vaikka ihan lusikalla kulhossa, että siitä tulee mahdollisimman notkeaa. Itse lisään joukkoon muutaman teelusikallisen maitoa, että on helppo levittää. Kannattaa laittaa ensin yksi kerros, kakku hetkeksi jäähtyyn jääkaappiin ja sitten toinen kerros. Tulee tasaisempi lopputulos.
Ok, ai joku viola?
Miksi ei sulatejuustoa?
Mitä siihen voi sekoittaa?
Vaikka viola.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Otat tuorejuustoa, joka on ollut mielellään hetken huoneenlämmössä. Pyöräytät sitä hetken vaikka ihan lusikalla kulhossa, että siitä tulee mahdollisimman notkeaa. Itse lisään joukkoon muutaman teelusikallisen maitoa, että on helppo levittää. Kannattaa laittaa ensin yksi kerros, kakku hetkeksi jäähtyyn jääkaappiin ja sitten toinen kerros. Tulee tasaisempi lopputulos.
Ok, ai joku viola?
Miksi ei sulatejuustoa?
Mitä siihen voi sekoittaa?
Voi sulatejuustoakin laittaa jos haluaa, mutta se on jäykempää. Sen voi kuitenkin notkistaa esim. ranskankermalla tai majoneesilla. Voi ottaa valmiiksi maustetun tai maustaa esim. tuoreilla yrteillä, valkosipulilla tms.
Mä käytän Creme Bonjour-tuorejuustoa, yleensä valkosipulia mutta maustamatonkin käy. Purkki (200g) tuorejuustoa ja 1-1,5 dl majoneesia vatkataan yhteen sähkövatkaimella. Levittyy hyvin.
Sulatejuuston ja pelkän majoneesin päältä luistaa helposti koristeet pois paikaltaan, ne on tosi liukkaita päällysteitä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Otat tuorejuustoa, joka on ollut mielellään hetken huoneenlämmössä. Pyöräytät sitä hetken vaikka ihan lusikalla kulhossa, että siitä tulee mahdollisimman notkeaa. Itse lisään joukkoon muutaman teelusikallisen maitoa, että on helppo levittää. Kannattaa laittaa ensin yksi kerros, kakku hetkeksi jäähtyyn jääkaappiin ja sitten toinen kerros. Tulee tasaisempi lopputulos.
Ok, ai joku viola?
Miksi ei sulatejuustoa?
Mitä siihen voi sekoittaa?Voi sulatejuustoakin laittaa jos haluaa, mutta se on jäykempää. Sen voi kuitenkin notkistaa esim. ranskankermalla tai majoneesilla. Voi ottaa valmiiksi maustetun tai maustaa esim. tuoreilla yrteillä, valkosipulilla tms.
Makuasia myös kumpaa käyttää. Tuorejuusto on omasta mielestäni raikkaampi vaihtoehto.
Hei kiitti, kun en oo koskaan tehny
T ap
kvg.