Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Täydellinen pitsapohja?

Vierailija
10.03.2019 |

Tässä teen pitsaa ja tein pohjan.
Ostin joitain pitsavehnäjauhoja ja nyt vasta katsoin ohjeesta että olisi pitänyt antaa eka kohota 5 tuntia ja sit 24 tunniksi jääkaappiin palloiksi pyöriteltyinä kelmun sisään. Sitten vasta on hyvä.
No aikaa ei enää ole kun en eilen tuota ohjetta pussin kyljestä tietenkään lukenut..
Nyt on ollut taikinat kohoomassa pari tuntia ja aikaa on toiset kaksi vielä. Kumpi on tärkeämpää, lisäkohotus vai jääkaappiin?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
10.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitsa.... Ei minulla muuta.

Vierailija
2/15 |
10.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Netti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
10.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aihe vapaa kyllä löytyy..

Vierailija
4/15 |
10.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna kohota pari tuntia huoneenlämmössä, vähempikin riittää ja hyvä tulee. Seuraavalla kerralla kokeilet pussin ohjetta.

Vierailija
5/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei, vastaukseni liittyy vain otsikkoon, sillä en itse ole pahemmin tehnyt pitsapohjia. Saimme perheeni kanssa aivan ihanan, ilmavan ja ohuen pitsapohjan käyttämällä simppeliä ohjetta kevyillä täytteillä, ja mikä ratkaisevinta, pitsakiveä. Suosittelen sellaisen hommaamista, jos suunnittelet tekeväsi enemmänkin pitsaa kotona. :)

Vierailija
6/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

3dl lämmintä vettä

1pkt hiivaa

1-2tl suolaa

3rkl öljyä

n. 7dl Hungry Chef jauhoja

Olen antanut kohota max. 30min (Sen aikaa, että jauheliha ja sienet on paistettu pannulla) ja aina on tullut hyviä pizzoja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitsa.... Ei minulla muuta.

Kiitos erittäin suuresta annistasi tähän keskusteluun.

Vierailija
8/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

48 tuntia jääkaapissa ja 00-jauho.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

3dl lämmintä vettä

1pkt hiivaa

1-2tl suolaa

3rkl öljyä

n. 7dl Hungry Chef jauhoja

Olen antanut kohota max. 30min (Sen aikaa, että jauheliha ja sienet on paistettu pannulla) ja aina on tullut hyviä pizzoja :)

Miksi edes vastasit?

Vierailija
10/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se täydellisyys katosi jo tuohon otsikon kirjoitusasuun..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/430220/Pizza, pellillinen, ohut pohja/

Olen skeptinen kotikokin ohjeisiin, mutta tää toimii oikeasti aika hyvin. Tosin mulla ei ole ollut mitään hienoja pizzajauhoja.

Mutta tällä oon saanut sellaisen ohuen, kaulitun pohjan. Muistaakseni olen laittanut vähän enemmän nestettä, mutta en ole varma kun en ole hetkeen tehnyt.

Vierailija
12/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap:n tilanteessa antaisin nousta jääkaapin ulkopuolella käytettävissä olevan ajan. Jääkaapissa taikina jatkaa nousuaan mutta to-del-la hitaasti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se täydellisyys katosi jo tuohon otsikon kirjoitusasuun..

No mikä siinä on vialla?

Vierailija
14/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/430220/Pizza, pellillinen, ohut pohja/

Olen skeptinen kotikokin ohjeisiin, mutta tää toimii oikeasti aika hyvin. Tosin mulla ei ole ollut mitään hienoja pizzajauhoja.

Mutta tällä oon saanut sellaisen ohuen, kaulitun pohjan. Muistaakseni olen laittanut vähän enemmän nestettä, mutta en ole varma kun en ole hetkeen tehnyt.

Sori. Luin huonosti. Taikina oli siis jo tehty ja pizzatkin varmaan nyt jo syöty. Mutta vastaisuuden varalle....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
11.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap, mihin tulokseen tulit ja miten onnistui?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän kahdeksan