Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Totuus pastan keitinvedestä. Älä tee tätä virhettä!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis miten voi joku pastan keitto puhuttaa kansaa loputtomasti, ei se nyt todellakaan niin vaikeaa ole.

Vierailija
2/6 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huuhtelua en ole koskaan harrastanut, mutta en kyllä keitinvettä sekoita pastaan muuta kuin silloin jos on tarkoitus syödä jokin hyvin yksinkertainen pasta johon ei tule varsinaista kastiketta, tyyliin vain tonnikalaa ja rucolaa ja mausteita päälle. Silloin saatan kostukkeeksi laittaa vähän keitinvettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä teen.

Vierailija
4/6 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta voihan sen keitinveden siltikin pakastaa myöhäisempää käyttöä varten?

Vierailija
5/6 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo-o, näin teen joskus. Eikä se mulla kyllä mitään saosta, vaan vetistää kastiketta, koska haluan syödä pastan kuumana, enkä ala odottelemaan mitään saostumisia.

Sinccis

Vierailija
6/6 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen juttu on se, että se keitinvesi on yleensä melko suolaista. Ei paree kauheesti lisäillä, ellei ole tarkoituksella alisuolannut kastiketta, mutta menee aika kikkailuksi sitten viimeisillä minuuteilla .. 

Sinccis