Silikoniset vai kankaiset patakintaat?
Onko perinteiset paremmat? Polttaako silikonisilla näppinsä?
Kommentit (10)
Mulla on silikonisia patalappuja ja sellaisia puolikkaita härveleitä. Kaikkein kuumimmilla lämmöillä ei yksi riitä, mutta on ihanaa kun ne on niin helppo pestä!
Silikoniset ei taivu. Kankaiset on helpompi pestä.
espanjan nakurannoilla näkee kinnasmalleja sekä silikoneja
Mulla on molempia. Silikonista käytän eniten: sillä saa tosi hyvän pidon vaikka se onkin vähän kömpelömpi. Lisäksi kun kaataa keitinvesiä pois, silikoni pitää lämmön paremmin. Höyry kastelee kankaisen ja kappas, yhtäkkiä sormilla onkin liian kuuma.
Jos esimerkiksi ottaa uunista kuuman pellin pois niin polttaako silikoni läpi?
Silikoni ei polta läpi toisin kuin jotkut kankaiset.
Vierailija kirjoitti:
Jos esimerkiksi ottaa uunista kuuman pellin pois niin polttaako silikoni läpi?
No minä jolla on vain noita lappuja ja härpäkkeitä, niin ihan hyvin on normilämmöissä pärjännyt, mutta paistan paljon myös 300 asteessa, ja silloin tekee tiukkaa. En tiedä millaisia nämä puheena olevat kintaat ovat.
Vierailija kirjoitti:
Jos esimerkiksi ottaa uunista kuuman pellin pois niin polttaako silikoni läpi?
Minusta tässä ei ole isoa eroa silikonisen ja kankaisen kanssa. Kuten tuossa jo sanottiinkin, todella kuumissa lämpötiloissa paistettua astiaa pois nostaessa tuppaa tulemaan kiire kumman kanssa tahansa.
T. vastaaja nro 5.
Ostin silikoniset, mutten ole uskaltanut käyttää niitä kertaakaan.