Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

sacherkakun kuorrute

Vierailija
08.02.2019 |

eilen tehty kakku ja täytetty aprikoosihillolla. Meneekö suklaasula eli kuorrute yön yli huonoksi jääkaapissa vai kannattaisiko kuorruttaa vasta huomenna?
odotan asiallisia vastauksia pls

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
08.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se kuorrute miksikään mene ellei ole huonosti tehty.

Vierailija
2/4 |
08.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekisin tänään. Ehdit tehdä nimittäin uuden kuorrutuksen jos  se ei jähmety oikealla tavalla. 

Viileässä säilytys ok, mutta saattaa tulla vaaleita pilkkuja suklaan pintaan  Ota juhlapäivänä ajoissa pois jääkaapista niin ne pilkut ei ole ongelma. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
08.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiitos. Teen tänään ja koristelen marjoilla huomenna

ap

Vierailija
4/4 |
08.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sacherkakkua ei koristella marjoilla, enkä edes käsitä millä ne huomenna siihen meinasit liimata. Etsi nyt kunnon ohje.

Mitä alkuperäiseen kysymykseen tulee: Sacherkakku paranee ikääntyessään, eli on huomenna parempaa kuin tänään. Ikinä ei tarjoilla samana päivänä.