Lidl uuninkanan valmistus?
Tuli ostettua tuollainen maustettu uunikana pakasteesta, koska rakastan kanaa, mutta nyt en täysin varma miten tuollainen kuuluu valmistaa. Pitääkö laittaa johonkin liemeen tai kääriä folioon ja sitten uuniin?
Kommentit (11)
Sulata, laita uunivuokaan ja mausta reippaasti. Sitten uuniin, ei liian kuumaan. Folio vasta sitten jos näyttää kuivavan tai ruskistuvan liikaa.
Itse ostin Lidlistä paistovalmiin (ei siis pakasteena) ja maustetun. Paisto-ohjeena on 180 astetta ja 90 minuuttia. Viimeksi tuli ainakin todella hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Tässäpä ohje: Pane uuni lämpenemään 175 asteeseen, nappaa Lidlin kana mukaasi ja viskaa se kierrätykseen samalla kun haet laatukanan Ässästä. Sen jälkeen kokkaat sen paketissa olevan ohjeen mukaan. Eihän ole liian vaikeaa?!
Idi oottiko olet? Käsket heittämään ruokaa roskiin?
Vierailija kirjoitti:
Sulata, laita uunivuokaan ja mausta reippaasti. Sitten uuniin, ei liian kuumaan. Folio vasta sitten jos näyttää kuivavan tai ruskistuvan liikaa.
Itse ostin Lidlistä paistovalmiin (ei siis pakasteena) ja maustetun. Paisto-ohjeena on 180 astetta ja 90 minuuttia. Viimeksi tuli ainakin todella hyvää.
Kiitos! T.Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tässäpä ohje: Pane uuni lämpenemään 175 asteeseen, nappaa Lidlin kana mukaasi ja viskaa se kierrätykseen samalla kun haet laatukanan Ässästä. Sen jälkeen kokkaat sen paketissa olevan ohjeen mukaan. Eihän ole liian vaikeaa?!
Idi oottiko olet? Käsket heittämään ruokaa roskiin?
K I E R R Ä T Y K S E E N, en roskiin ;)
Jonkun ohjeen mukaan tein ja nahan alle laitettiin yrteillä, sitruunankuorella ja valkosipulilla maustettua voita. Siitä tuli todella hyvää ja mehevää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tässäpä ohje: Pane uuni lämpenemään 175 asteeseen, nappaa Lidlin kana mukaasi ja viskaa se kierrätykseen samalla kun haet laatukanan Ässästä. Sen jälkeen kokkaat sen paketissa olevan ohjeen mukaan. Eihän ole liian vaikeaa?!
Idi oottiko olet? Käsket heittämään ruokaa roskiin?
K I E R R Ä T Y K S E E N, en roskiin ;)
Tai no, roskathan pannaan roskiin.
Voit laittaa paistopussiin jos haluat, ei ainakaan kuivu.
Vierailija kirjoitti:
Jonkun ohjeen mukaan tein ja nahan alle laitettiin yrteillä, sitruunankuorella ja valkosipulilla maustettua voita. Siitä tuli todella hyvää ja mehevää.
Turhaa hifistelyä, aiheuttaa vain sorsan kuivumista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jonkun ohjeen mukaan tein ja nahan alle laitettiin yrteillä, sitruunankuorella ja valkosipulilla maustettua voita. Siitä tuli todella hyvää ja mehevää.
Turhaa hifistelyä, aiheuttaa vain sorsan kuivumista.
Juuri päinvastoin. Opettele.
Vierailija kirjoitti:
Voit laittaa paistopussiin jos haluat, ei ainakaan kuivu.
Paistopussi ja folio suojaavat myös uunia kananrasvaroiskeilta. Suosittelen, ellet erityisemmin pidä uunin putsauksesta.
Tässäpä ohje: Pane uuni lämpenemään 175 asteeseen, nappaa Lidlin kana mukaasi ja viskaa se kierrätykseen samalla kun haet laatukanan Ässästä. Sen jälkeen kokkaat sen paketissa olevan ohjeen mukaan. Eihän ole liian vaikeaa?!