Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paistettu graavilohi

Vierailija
20.01.2019 |

Käytiin eilen lounaalla.Etukäteen katsottiin lounaslistoja, kun lauantaisin ei useampaa vaihtoehtoa täällä ole.Listalla oli voissa paistettu lohi ja sitähän sitten mentiin syömään.Lohi oli järkytttävän suolaista,en pystynyt sitä syömään.Ajattelin että yhteen palaan sattunut runsaasti suolaa, mutta joka palassa sama homma.Jätin lohen syömättä ja hain tilalle toisena vaihtoehtona ollut lihakastiketta.Annoin palautetta kassatytölle että lohi on aivan liian suolaista.Hän vaan totesi että niin ,kun se on graavilohta joka paistettu.Jäin varmaan suu auki katsomaan, en ole ikinä kuullutkaan että graavilohta paistetaan.En siinä osannut enään muuta sanoa kun että olipa pahaa.
Onko tämä yleistä että graavilohta paistetaan, itse en ole ikinä kuullut vaikka olen itsekin keittiöllä ollut töissä aikoinaan.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi viisi