Suomen McDonaldsit täynnä toukkia ja matoja! Yök! Katso video!
https://www.iltalehti.fi/iltv-lukijan-videot/a/5bcde3b2-7edf-46c4-9524-…
Ja tuollako pitäisi syödä? Mitä luulette, että niissä ruuissa on?
Kommentit (50)
kebabvarras kirjoitti:
No ei niitä ruokia käytetä lattialla ennen tarjoilua. Mitä joku viaton toukka lenkkarin alla edes haittaa?
Siellä ne toukat pesivät myös keittiössä tietenkin. Joka puolella missä on ruokaa.
Jos vain tietäisitte mitä ötökkää siellä keittiöissä vilisee, niin ette söisi. Halvalla ei saa hyvää.
Hyh. Kannattaa tarkistaa muidenkin pöytien alustat.
Tietenkin pesiytyvät ympäristöön, jossa on paljon ravintoa tarjolla ja missä olisi, jos ei tuolla?
Pöydänjalan alla ei varmasti ole toukille edes kovin houkutteleva paikka verrattuna moniin muihin tiloihin ravintolassa.
Missähän tynnyrissä AP on asunut jos toukat pöydänjalan alla ällöttää. Aikoinaan pikaruokaravintolassa työskennelleenä ja nykyisin kokkina toimivana voin kertoa ruoan valmistuksessa tapahtuvan paljon ällöttävämpiä asioita.
Vierailija kirjoitti:
Syön just mäkkiruokaa tässä
Miltä matoset maittaa?
Vittu tätä menoa! Mitä hyötyä Oiva-raporteista? Mitä hyötyä Oiva-raporteista?! EIKÖ NE VITTU TARKASTA OIKEASTI KUN TEKEE NIITÄ OIVA-RAPORTTEJA?!
Vierailija kirjoitti:
Missähän tynnyrissä AP on asunut jos toukat pöydänjalan alla ällöttää. Aikoinaan pikaruokaravintolassa työskennelleenä ja nykyisin kokkina toimivana voin kertoa ruoan valmistuksessa tapahtuvan paljon ällöttävämpiä asioita.
Kerro ihmeessä lisää
Toukat ei kuulu keittiöön. Sen verran on hyviä desinfioivia ja laadukkaita pesuaineita saatavilla että kyse on selkeästä hälläväliä-meinigistä, mikäli toukat litsuu keittiössä tossun alla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Missähän tynnyrissä AP on asunut jos toukat pöydänjalan alla ällöttää. Aikoinaan pikaruokaravintolassa työskennelleenä ja nykyisin kokkina toimivana voin kertoa ruoan valmistuksessa tapahtuvan paljon ällöttävämpiä asioita.
Kerro ihmeessä lisää
Käsiä ei pestä vessakäyntien jälkeen, puhumattakaan työvuoroa aloittaessa. Töihin tullaan monesti flunssaisena. Lattialle pudonnut ruoka nostetaan vaan takaisin lautaselle. Työvälineitä pestään päivän päätteeksikin vain vedessä liruttamalla. Hiusverkkoja tai hattuja ei käytetä. Ruoan säilytyksessä on puutteita, varsinkin kalan. Joissakin paikoissa kilpaillaan jopa siitä kuka laittaa ruoan joukkoon ällöttävimmän yllätyksen.
Miten nuo ovat tulleet? Syntyvätkö ne liasta ja kosteudesta vai miten?
Hyvää palvelua. Pilkkireissuun mennessään voi täyttää matopäkin samaan hintaan.
No ei niitä ruokia käytetä lattialla ennen tarjoilua. Mitä joku viaton toukka lenkkarin alla edes haittaa?