Sous vide
Alkaa tuntumaan ettei ihmiset taida osata paistaa kun fasen suviryhmää lukee.
Itsekin käytän ko menetelmää, mutta jotkut tuntuvat keittävän ihan kaiken.
Niistä peruskyljyksistä ja pihveistä kyllä vaan tulee ihan hemmetin paljon parempia grillissä tai pannulla kun homman osaa.
Kannttaisi ehkä hommata ensin kunnon lämpömittari.
Kommentit (5)
"" tässäpä sulle kaksi ylimääräistä lainausmerkkiä mille mulla ei nyt juuri ole käyttöä. Laita ne vaikka tuonne keittävän sanan molempiin päihin niin pointti saattaa aueta.
, Löysin muuten vielä yhden ylimääräisen pilkun, sekin on sulle.
Vierailija kirjoitti:
"" tässäpä sulle kaksi ylimääräistä lainausmerkkiä mille mulla ei nyt juuri ole käyttöä. Laita ne vaikka tuonne keittävän sanan molempiin päihin niin pointti saattaa aueta.
, Löysin muuten vielä yhden ylimääräisen pilkun, sekin on sulle.
Rauhoitu, hyvä ihminen. Onko tässä nyt ollenkaan kovin vakavasta asiasta kyse?
Siis häh, pihvin pintahan karamelisoidaan pannulla tai grillissä sous viden lisäksi.
Siis ei kai nyt kukaan keitä kyljyksiä? Liha keitetään lihakeittoon yms.
Mistähän nyt on kyse? Ap voisi selventää, mitä tarkoittaa?
No mä en oikein tajunnut sun jutun pointtia. Eihän sous vide ole keittämistä. Ja kyllä kai kaikki tietää, että paistaminen ja grillaaminen tekee pihvistä maukasta.