Voiko hattaraa tehdä suolasta?
Sillä saisi hierottua oivan janon perjantaiksi (pikkujoulut)...
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Sillä saisi hierottua oivan janon perjantaiksi (pikkujoulut)...
Hiukan keskimääräistä tömäkämmän hattarakoneen vaatisi, sillä suolalla on aika isosti korkeampi sulamispiste kuin sokerilla. :D
Mutta oikein hienoksi jauhettua suolaa voi toki ripotella hattaraan, jos oikein haluaa sotkea.
Se sokeri nimittäin sulaa siitä alta aika vauhdilla pois, jos yhtään isompaa suolakidettä siihen tipautat.
Tosi pro tiputtaa hienon hienoa suolaa siihen reunoille lentävään jähmettyvään sokeririhmaan, sihen saa siihen suolat sitoutettua. Vois olla jopa oikein hyvää, kun ihan vaan hitusen suolaa laittaisi.
Minä kyllä lähtisin mieluummin laittamaan salmiakkia kuin vain tylsästi suolaa.
Laura kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sillä saisi hierottua oivan janon perjantaiksi (pikkujoulut)...
Hiukan keskimääräistä tömäkämmän hattarakoneen vaatisi, sillä suolalla on aika isosti korkeampi sulamispiste kuin sokerilla. :D
Mutta oikein hienoksi jauhettua suolaa voi toki ripotella hattaraan, jos oikein haluaa sotkea.
Se sokeri nimittäin sulaa siitä alta aika vauhdilla pois, jos yhtään isompaa suolakidettä siihen tipautat.
Tosi pro tiputtaa hienon hienoa suolaa siihen reunoille lentävään jähmettyvään sokeririhmaan, sihen saa siihen suolat sitoutettua. Vois olla jopa oikein hyvää, kun ihan vaan hitusen suolaa laittaisi.
Minä kyllä lähtisin mieluummin laittamaan salmiakkia kuin vain tylsästi suolaa.
Mitäpä jos tekisi mehujäitä silliliemestä - tai jääpaloja...?
Vierailija kirjoitti:
Laura kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sillä saisi hierottua oivan janon perjantaiksi (pikkujoulut)...
Hiukan keskimääräistä tömäkämmän hattarakoneen vaatisi, sillä suolalla on aika isosti korkeampi sulamispiste kuin sokerilla. :D
Mutta oikein hienoksi jauhettua suolaa voi toki ripotella hattaraan, jos oikein haluaa sotkea.
Se sokeri nimittäin sulaa siitä alta aika vauhdilla pois, jos yhtään isompaa suolakidettä siihen tipautat.
Tosi pro tiputtaa hienon hienoa suolaa siihen reunoille lentävään jähmettyvään sokeririhmaan, sihen saa siihen suolat sitoutettua. Vois olla jopa oikein hyvää, kun ihan vaan hitusen suolaa laittaisi.
Minä kyllä lähtisin mieluummin laittamaan salmiakkia kuin vain tylsästi suolaa.
Mitäpä jos tekisi mehujäitä silliliemestä - tai jääpaloja...?
Meinaat siis vappunekkuja?
Mikäpä ettei, muttei kovin jouluisaa!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laura kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sillä saisi hierottua oivan janon perjantaiksi (pikkujoulut)...
Hiukan keskimääräistä tömäkämmän hattarakoneen vaatisi, sillä suolalla on aika isosti korkeampi sulamispiste kuin sokerilla. :D
Mutta oikein hienoksi jauhettua suolaa voi toki ripotella hattaraan, jos oikein haluaa sotkea.
Se sokeri nimittäin sulaa siitä alta aika vauhdilla pois, jos yhtään isompaa suolakidettä siihen tipautat.
Tosi pro tiputtaa hienon hienoa suolaa siihen reunoille lentävään jähmettyvään sokeririhmaan, sihen saa siihen suolat sitoutettua. Vois olla jopa oikein hyvää, kun ihan vaan hitusen suolaa laittaisi.
Minä kyllä lähtisin mieluummin laittamaan salmiakkia kuin vain tylsästi suolaa.
Mitäpä jos tekisi mehujäitä silliliemestä - tai jääpaloja...?
Meinaat siis vappunekkuja?
Mikäpä ettei, muttei kovin jouluisaa!
Auttaisiko asiaan, jos tikuksi laittaisi kanelitangon?
Ruususuolasta saat kauniin jouluisen punan aikaan - kannattaa kokeilla!