Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten toffee pitäisi tehdä, ettei siitä tulisi rakeista?

Vierailija
27.10.2018 |

Miten kotitekoisesta toffeesta saa pehmeää ja sitkeää?

1rkl voita
2dl sokeria
2dl voita.

Tolla reseptillä tein just ja kovaksi ja rakeiseksi meni. Keitinkö liian kauan?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
27.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei apua...

Vierailija
2/7 |
27.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole mikään ekspertti, mutta minulla ainakin tuli rakeista toffeeta liikakeittämisen takia. Ensin näytti liian litkulta, sitten parissa sekunnissa menikin rakeiseksi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
27.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian pitkä keittoaika, jos siihen massaan pääsee vettä, jos sekoitussuhteet tai jäähdytyslämpötila ei oo kunnossa, jos kuu on vääräsä asennossa, jos naapurin kissa pieraisee väärällä hetkellä, jos, jos jos....

Oman kokemuksen mukaan miltei mikä tahansa voi pilata valmiin karamellimassan. Äärimmäistä huolellisuutta ja mielellään siihen karamellimassan lämpötilan mittaamiseen soveltuvaa lämpömittaria olisi hyvä käyttää niin onnistumisprosentti nousee huomattavasti.

Vierailija
4/7 |
27.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siihen tulee kermaakin ei pelkkää voita ja sokeria.

Vierailija
5/7 |
27.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita ja voita? Jos tarkoitit että 1 rkl voita ja 2 dl maitoa niin sulla on liian vähän rasvaa ja liikaa proteiinia joka keittäessä koaguloituu. Lisää voita ja osan maidosta korvaaminen vedellä?

Vierailija
6/7 |
27.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, viimeisen kohdan reseptissä piti olla kermaa.

Eli keitin varmaan liian kauan. Mikä ois se lämpötila, joka on maksimi?? Miten jäähdytys pitäisi tehdä?

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
15.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, rakeista tuli toffeesta.

Lämpömittaria ei ole. Jos tekisi vesihauteessa seuraavan kerran.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan yhdeksän