Miten on? Ehditkö kääntää ajoissa?
Juustohöylällä siivuja vedellessä usein tulee vedettyä liian monta kertaa samasta kohtaa, jonka seurauksena alareunaan alkaa kehittyä eräänlainen möhkylä. Tämä möhkylä estää normaalin siivuttamisen.
Itse joudun tämän möhkylän deletoimaan käyttämällä juustohöylää sivuttain niin kuin leikkaavana teränä.
Siis, miten itse toimit? Ehditkö kääntää juustoa ajoissa ennen möhkylän muodostumista?
Kommentit (7)
Ap:n esittämä ilömiö on harvinaisen totta. :-)
Miten niin alareunaan? Meillä se muodostuu takareunaan.
Käännän juuston joka kerta eri päin kun leikkaan juustoa. Pysyy tasaisena.
Vierailija kirjoitti:
Miten niin alareunaan? Meillä se muodostuu takareunaan.
Jos ajatellaan höylättävän juuston olevan kuin A4-paperi pöydällä, niin mielestäni voidaan puhua
juuston alareunasta.
Ja tyypillisin höyläysvetohan on todennäköisesti 'itseen päin'.
Herranne aika, luulin että kellojen siirtotyöläiset oli viime yönä. Peljästyin, että elän väärää aikaa.
Meikäläinen on ostanut niitä valmiiksi siivutettuja...