Mitä ajattelet siitä, että Pastaniksi nousi netti-ilmiöksi - ”En olisi ikinä keksinyt tätä!”
Kommentit (22)
Olen koko päivän vältellyt näitä pasta-klikkiotsikoita, niin voisiko joku nyt referoida tänne mikä tämä niksi nyt oikein on?
Vierailija kirjoitti:
Olen koko päivän vältellyt näitä pasta-klikkiotsikoita, niin voisiko joku nyt referoida tänne mikä tämä niksi nyt oikein on?
Laitetaan siivilä kattilan "sisään" kun kaadetaan vesi pois sen sijaan että kaadetaan keitinvesi ja pasta ensin siivilään ja sitten takaisin kattilaan.
Ajattelen vaan, että tuon sanoja ei paljoa ruokaa ole laittanut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen koko päivän vältellyt näitä pasta-klikkiotsikoita, niin voisiko joku nyt referoida tänne mikä tämä niksi nyt oikein on?
Laitetaan siivilä kattilan "sisään" kun kaadetaan vesi pois sen sijaan että kaadetaan keitinvesi ja pasta ensin siivilään ja sitten takaisin kattilaan.
Täääh? Siis siivilä laitetaan siihen keitinveteen pastojen päälle ja sitten kaadetaan???
En olis minäkään keksinyt moista pastaniksiä. En kyllä koskaan keitä pastaa niin ehkä siksi.
Tuohon tarvitsee vain tietynmallisen siivilän.
Vierailija kirjoitti:
Tuohon tarvitsee vain tietynmallisen siivilän.
Ja täsmälleen oikean kokoisen kattilan. Muuten menee viduiksi koko homma.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen koko päivän vältellyt näitä pasta-klikkiotsikoita, niin voisiko joku nyt referoida tänne mikä tämä niksi nyt oikein on?
Laitetaan siivilä kattilan "sisään" kun kaadetaan vesi pois sen sijaan että kaadetaan keitinvesi ja pasta ensin siivilään ja sitten takaisin kattilaan.
Täääh? Siis siivilä laitetaan siihen keitinveteen pastojen päälle ja sitten kaadetaan???
Juuri näin olen aina tehnyt. Kätevää, mutta vaatii tietysti kattilaan sopivan siivilän.
Pastaniksi toimii ainoastaan silloin, jos lävikkö on juuri oikean kokoinen kattilaan nähden, eli asettuu sopivan napakasti sen sisään, jotta kaataminen onnistuu. Ja pastaa ei myöskään saa olla kattilassa kovin paljoa. Yhtään epäsopiva lävikkö ja löydät pastasi tiskialtaasta ennen kuin ehdit kissaa sanoa tuolla konstilla. Monet haluavat myös huuhdella valmista pastaa hetken kylmällä vedellä, jotta se ei klimppiinny. Se ei ole mahdollista tämän niksin kanssa.
Asetat kannen raolleen kattilan päälle, otat patalappujen avulla tukevasti kiinni kattilasta ja kannesta. Valutat veden pois.
Siivilä on tarpeeton.
Käytän kantta vesien pois kaatamiseen, siivilä ihan turhaa tiskiä.
Mä olen tehnyt tätä vuosia höyrykattilan avulla. Äidiltä opin.
Vierailija kirjoitti:
Pastaniksi toimii ainoastaan silloin, jos lävikkö on juuri oikean kokoinen kattilaan nähden, eli asettuu sopivan napakasti sen sisään, jotta kaataminen onnistuu. Ja pastaa ei myöskään saa olla kattilassa kovin paljoa. Yhtään epäsopiva lävikkö ja löydät pastasi tiskialtaasta ennen kuin ehdit kissaa sanoa tuolla konstilla. Monet haluavat myös huuhdella valmista pastaa hetken kylmällä vedellä, jotta se ei klimppiinny. Se ei ole mahdollista tämän niksin kanssa.
Voi siivilä olla kattilaa suurempikin, kaikista näppärintä tietenkin jos mätsäävät. Ja voi pastaa huuhdella siivilässä lopuksi ihan normaalisti, tuo keitinveden kaataminen on vain monille se hankalin vaihe.
Kiitos asian avaamisesta! Itse kyllä käytän edelleen kantta, joka välistä kaadan veden pois.
Olen yhtä äimänä kuin sinäkin. ????