Heikentynyt sokerinsieto? Syömisen jälkeen tulee
Uupumus ja sydän hakaa hulluna. Sokerin syönnin jälkeen vatsinkin tulee huono olo. Onko kokemuksia? Alkava diabetes vai mikä?
Kommentit (10)
Tuohon auttaa sokerin syönnin vähentäminen.
Vierailija kirjoitti:
Insuliiniresistenssi.
Vau. Insuliiniresistenssi tarkoittaa heikentynyttä sokerinsietoa.
Itselläni tulee todella raju bakteerivaginoosi ja hiiva alapäähän jokaikinen kerta kun olen syönyt nimenomaan jotain todella sokerista esim. karkki.
Olen normaalipainoinen ja syön normaalisti mutta minulla on tapana että kerran parissa kuukaudessa vedän 300 grammaa karkkia hetkessä.
Olen itse ihmetellyt että miten voi mukamas olla noin herkkä sokerille??? varsinkin kun en sitä edes syö päivittäin? Suklaasta tai makeasta ei tule, ainoastaan karkeista.
Kuulostaa enemmän reaktiiviselta hypoglykemialta.
Sille voi olla vaikka mitä syitä, kannattaa mennä lääkärille ehdottomasti + googlettaa asiaa.
Itselläni esim. isot proteiinimäärät laukaisee sen, samoin sokeri ja hedelmät (insuliini nousee ja romahduttaa verensokerin).
haisee kirjoitti:
Itselläni tulee todella raju bakteerivaginoosi ja hiiva alapäähän jokaikinen kerta kun olen syönyt nimenomaan jotain todella sokerista esim. karkki.
Olen normaalipainoinen ja syön normaalisti mutta minulla on tapana että kerran parissa kuukaudessa vedän 300 grammaa karkkia hetkessä.
Olen itse ihmetellyt että miten voi mukamas olla noin herkkä sokerille??? varsinkin kun en sitä edes syö päivittäin? Suklaasta tai makeasta ei tule, ainoastaan karkeista.
Se tulee peräsuolesta sulle, eli siellä kasvaa noilla karkeilla joku bakteeriongelma, joka tarttuu sitten vaginaan.
Niissä karkeissa voi olla muutakin bakteerinkasvattajaa kuin sokeri, siksi se tulisi nimenomaan niistä, eikä kaikeasta makeasta.
Maxwell kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Insuliiniresistenssi.
Vau. Insuliiniresistenssi tarkoittaa heikentynyttä sokerinsietoa.
No niin on. Ja se ilmeisesti vaivaa ap:ta ja aika montaa muutakin. Yleensä ohjeeksi neuvotaan täysjyvää ja muuta hyvää hiilaria ja vähän rasvoja. Rasvaksi suositellaan rypsiä. Eli halutaan insuliiniresistenssin kypsyvän ihan oikeaksi diabetes kakkoseksi, johon neuvotaan syömään täysjyvää ja sipaisurypsilevitettä ja kohta kaupataankin jo insuliinia ja statiinia ja mitä näitä nyt on.
Onneksi on vapaus valita syökö sitä sokeria sitten karkkien muodossa. minulle tulee krapula aina jos juon mäyriksen ja drinkit päälle, siksi en juo enää ollenkaan, ja ihan hyvin olen pysynyt elossa.
Syötkö tasaisin väliajoin? Väsymys voi olla ihan sitä että verensokerit menee yhtäkkiä nousuun.
Up