Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Näin tehtiin kebabbia 80-luvulla

Vierailija
21.09.2018 |

http://wotis.fi/historia katselin tuossa turkulaisen wotis kebabin websivuja. wotis kebab lienee yksi suomen vanhimmista kebab ravintoloista, se perustettiin jo vuonna 1985 vaan katsokaapa lehtileikkeitä 80 luvulta jotka löytyy linkin takaa. näemmä silloin kebab liha tehtiin lampaan ja vasikan lihasta ku nykyään kaikki on äärimmilleen optimoitua ja kaikki ravintolat tarjoavat vain paskalaatuista lihaa. asuin itse tampereella 80 luvun puolessavälissä ja siellä oli aleksanterinkadulla myös yksi ensimmäisistä kebab ravintoloista suomessa ja liha oli silloin myös herkullista lampaan lihaa.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

näin se homma etenee kohti huonompaa ja huonompaa...

Vierailija
2/3 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
22.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menestys olisi taattu jos tuollaista tehtäisiin vieläkin vaikka sitten maksaisi enemmän.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän viisi