Lidlin ihanat kreikkalaiset ja turkkilaiset jugurtit, 10 % rasvaa
Nää on niin hyviä ja monikäyttöisiä, toi rasvaprosentti on se mikä ratkaisee tuotteen laadun.
Kommentit (24)
Vähän vielä kermaa sekaan, niin avot!
Ravintoeksperttiina82 kirjoitti:
Tiesitkö muuten, että ne tuotetaan oikeasti Suomessa? Niissä ei ole paskan vertaa mitään Kreikkalaista tai Turkkilaista. Itsekkin menin retkuun muutaman kerran, mutta nykyään Jukurttikaupoille viisaampana.
Sehän on niiden jogurttien nimi. Onko ranskalaiset perunat tehty Ranskassa?
Ravintoeksperttiina82 kirjoitti:
Tiesitkö muuten, että ne tuotetaan oikeasti Suomessa? Niissä ei ole paskan vertaa mitään Kreikkalaista tai Turkkilaista. Itsekkin menin retkuun muutaman kerran, mutta nykyään Jukurttikaupoille viisaampana.
Valmistettu Hampurissa, Saksassa. Varmaa tietoa.
Aina kun olen ostanut kaupasta ranskalaisia niin kyllä ne on Ranskassa tuotettu ja suunniteltu.
Tässä ketjussa näkee hyvin keskimääräisen lidlin kävijän tason :D
Ravintoeksperttiina82 kirjoitti:
Tiesitkö muuten, että ne tuotetaan oikeasti Suomessa? Niissä ei ole paskan vertaa mitään Kreikkalaista tai Turkkilaista. Itsekkin menin retkuun muutaman kerran, mutta nykyään Jukurttikaupoille viisaampana.
Älä! Nyt kyllä järkytyin! Mutta kaikteikkalainen salaatti sentään tehdään Kreikassa?
Tätä en tiennyt itsekkään. Nyt vaan kuluttajan suoja virastoon viestiä tästä suuresta KUSETUKSESTA!!!!!!
Kerran kävin Kreikassa ja kyllä se salaatti ihan paikallista oli tietääkseni.
Vois kyl käydä ostamas sitä kreikkalaista jogurttia. Yli hyvää hunajan kanssa.
Joo on ne hyviä. Valitettavasti itse olen noilla ja muilla rasvaisilla tuotteilla syönyt itseni ylipainoon ja nyt on sitten rasvaiset jutut pannassa... Mutta on se jopa Bulgarian jogurtti ankean makuista verrattuna noihin todella rasvaisiin - niitä rasvattomia en edes uskalla kokeilla.
Mä en ainakaan söis pariisinperunoita, jos ne olis jotain väärennöksiä eli muualla kuin Pariisissa kasvatettuja.
Mitä Lidl niihin jugurtteihin kuuluu?
Niitä myydään joka kaupassa, tiedoksi vaan.
Lidlin moskat ei ole Kreikkaa nähneetkään.
Vierailija kirjoitti:
Nää on niin hyviä ja monikäyttöisiä, toi rasvaprosentti on se mikä ratkaisee tuotteen laadun.
En nyt ymmärrä tätä kommenttia. Samoja määriä rasvaa on muidenkin valmistajien vastaavissa jogurteissa.
Pirkka Turkkilainen jogurtti, kilohinta 5,25, Lidlin täysin vastaava tuote 2,60. Kummanko ottaisin, hmmm?
Vierailija kirjoitti:
Vois kyl käydä ostamas sitä kreikkalaista jogurttia. Yli hyvää hunajan kanssa.
Oletko vaasalainen?
Mutta kumpi on parempaa, Lidlin turkkilainen vai Lidlin kreikkalainen vai onko makueroa?
Mä käytän nykyään turkkilaista jugurttia kaikkeen. Korvaan sillä kermaviilin dipeissä ja murekkeissa, kerman kastikkeissa ja piirakoissa, maitorahkan leivonnassa, ja välillä jopa margariinin/voin sijaan turkkilainen jugurtti sopii myös.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vois kyl käydä ostamas sitä kreikkalaista jogurttia. Yli hyvää hunajan kanssa.
Oletko vaasalainen?
En.
Se turkkilainen on aivan ihanaa, kreikkalainen mielestäni liian hapanta.
Tiesitkö muuten, että ne tuotetaan oikeasti Suomessa? Niissä ei ole paskan vertaa mitään Kreikkalaista tai Turkkilaista. Itsekkin menin retkuun muutaman kerran, mutta nykyään Jukurttikaupoille viisaampana.