S-ryhmän Rainbow kanaleikkeissä salmonella-vaara
Tuo broilerinlihan Brasiliasta, vaikka EU on laittanut Brasilian suurimmat tuottajat mustalle listalle. Brasiliassa on esiintynyt salmonellaa. Liha on myös tuotettu työntekijöiden ja eläinten kannalta kestämättömissä oloissa.
Kommentit (5)
No en kyllä suostuisi syömään lihaa joka on terveysriskien takia EU:ssa kielletty.
Hyi, Brasiliassa lihantuottajat käyttävät kemikaaleja peittääkseen sen, että myytävä liha ei ole kunnossa.
Mikä on tämä sairas s ryhmä ja mitä kanaleikkejä he leikkivät? Jotain sateenkaari kansaa?
Tai antaa olla älkää kertoko. En edes halua tietää.
Vierailija kirjoitti:
Ainahan raaka broilerinliha sisältää riskin salmonellasta. Riski poistuu kun kypsentää sen.
Linkin jutussa oli kuva kanaleikkeleestä, ei raa'asta broilerleikkeestä. Eikä muuta kytköstä salmonellaa kuin alkuperämaa, siis ei ole löytynyt mitään jne.
Eiks kaikki tutki pakkausten alkuperämaamerkinnät ennen ostopäätöstä?
Ainahan raaka broilerinliha sisältää riskin salmonellasta. Riski poistuu kun kypsentää sen.