Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suolasienet

Vierailija
07.09.2018 |

Rouskuja hyvä läjä. Paljonko suolaa laitetaan ja miksi suositellaan nimen omaan karkeaa merisuolaa? Miksei hienoksi jauhettu merisuola käy?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
07.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No esim. et sä graavilohenkaan laita hienoa, vaan karkeaa merisuolaa.

Vierailija
2/8 |
07.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No esim. et sä graavilohenkaan laita hienoa, vaan karkeaa merisuolaa.

Ja miksi ei? Mikä taika siinä on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
07.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö kukaan osaa selittää, vai onko tämä asioita jotka vaan tehdään kuten on aina tehty, vailla mitään järkevää syytä?

Vierailija
4/8 |
07.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oih, suolasieniä. Ehkä se liukenee hitaammin?

Vierailija
5/8 |
07.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan todella paljon suolaa; kerroksittain sienien kanssa purkkiin. Tarkoitushan on huuhdella ja liottaa ylimääräinen suola sitten pois kun sienet syödään.

Vierailija
6/8 |
07.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

sieniä ja sipulia ei kermaa. Naminami

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
07.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitoin joskus hienoksi jauhettua merisuolaa kun ei muutakaan kaapissa ollut ja ihan sekin toimi. Tosin  suola upposi sieniin vähän liiankin hyvin eli maistui aika tehokkaasti liottamisenkin jälkeen.

Vierailija
8/8 |
07.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai sitä suolaa ole enää kiteinä siinä vaiheessa, kun sienet ottaa käyttöön? Ja onko 1 rkl karkeaa ja hienoa eri määrä?