Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko kakun suklaakuirrutteen tehdä 7 % ruokakermasta?

Vierailija
26.08.2018 |

Ohjeissa on kuohukermaa, mutta minulla vain floraa.

Ja 200 g suklaata. Onnistuuko, jos lisään suklaaseen 1 dl tuota?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai onnistuuko, jos korvaam kerman appelssiinimehulla?

Vierailija
2/7 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suklaablörblötkuoren

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei todellakaan onnistu millään flooralla.

Vierailija
4/7 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuirun luirua siitä tulee, mutta siihen ilmeisesti tähtäätkin.

Vierailija
5/7 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei

Vierailija
6/7 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En sko, että on hyvää. Oletko koskaan lusikalla maistanut jotain ns ruokakermaa ja verrannut oikeaan kuohukermaan? Itse käytän vain kuohukermaa. Aina jääkaapissa, kun säilyy pitkään ja voi käyttää ruoanlaittoon ja leivontaan ja hyvää tulee aina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äh, eikun kauppaan...

Kinkuskikissalla on sellainen kuorrutus, että appelsiinimehuun laitetaan kaakaotomusokeria. Mutta kun ei ole tuota tomusokeriakaan.