Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Maksan valmistus - liottaminen pakollista?
14.08.2018 |
Kuinka moni liottaa maksan kalvon ja jänteiden poistamisen jälkeen? Oli ihan uusi ohje minulle. Kuinka pitkään viipaleita tulee liottaa vedessä?
Kommentit (7)
En myös pese koskaan, ikinä kuullutkaan moisesta
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei se maksan liottaminen enää mitääna auta jos sitä ei tehdä heti teurastamisen yhteydessä.
T: riistalihaa käsitellyt
Eikö munuaiset luoteta? Maksan liottamisesta en ole ikinä kuullut...
Maksa on syytä liottaa maidossa tai kermassa, maku mietonee. Varsinkin sianmaksan kohdalla. Jätin kerran liottamatta, en tykännyt. Makuasia.
Enpä sian maksaa söisi. Naudan kyllä ja liottamatta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minulla on tapana marinoida maksaa Koskenkorvalla ja Karhulla useampi viikko.
En liota koskaan.