miten nostaa hemoglukoosia? onko muitakeinoja rautataplettien lisäksi?
arvo oli alle suosituksen ja en haluaisi mitään keinotekoista sisääni
Kommentit (13)
En minäkään mitään keinotekoista laittaisi sisääni..aitoa tavaraa olla pitää
Vierailija kirjoitti:
Hemoglobiiniako tarkoitat? Punainen liha, veriruuat ja pinaatti.
joo puhutaan varmaan samasta asiasta? siis verisenäkö liha pitäisi syödä? mietin vaan eikö siinä ole aina salmon/ruoka myrkytys riski? ap
Vältä kalsiumia, kahvia ja mustaa teetä rautapitoisen ruuan yhteydessä ja muista c-vitamiini.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hemoglobiiniako tarkoitat? Punainen liha, veriruuat ja pinaatti.
joo puhutaan varmaan samasta asiasta? siis verisenäkö liha pitäisi syödä? mietin vaan eikö siinä ole aina salmon/ruoka myrkytys riski? ap
Nyt taitaa olla kaikenlaisesta ymmärryksestä pulaa raudan puutteen ohella.
Kaikki vihreät ruoat. Rautaa on niissä paljon. Liikunta myös lisää verisolujen määrää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hemoglobiiniako tarkoitat? Punainen liha, veriruuat ja pinaatti.
joo puhutaan varmaan samasta asiasta? siis verisenäkö liha pitäisi syödä? mietin vaan eikö siinä ole aina salmon/ruoka myrkytys riski? ap
Nyt taitaa olla kaikenlaisesta ymmärryksestä pulaa raudan puutteen ohella.
onko sinulla sitten ihan kaikki käsitteet hallussa? ihmiset varmaan täällä ymmärs mitä tarkoituin.... ap
Onko hb sinulla aina ollut matalahko vai onko nyt laskenut kovasti? Jos syöt monipuolista ruokaa riittävästi, niin kannattaa tutkia, että miksi hb on matala! Jotkut sairaudet aiheuttavat laskua, esim. imeytymishäiriöt, suolistosairaudet. Vuotaako jonnekin verta? Naisilla runsaat kuukautiset voi aiheuttaa. Peräpukamat. Suolistoverenvuoto. Vitamiinien puutos tai imeytymättömyys. Kasvisruokavalio altistaa.
Ei tarvi raakaa lihaa syödä - paitsi esim. nautaa voi syödä raakanakin, mutta yleensä liharuokia. Verilättyjä.
Ja joskus kannattaa ottaa purkistakin apua, jotta näkee, nouseeko arvo ja tarvitaanko jatkotutkimuksia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hemoglobiiniako tarkoitat? Punainen liha, veriruuat ja pinaatti.
joo puhutaan varmaan samasta asiasta? siis verisenäkö liha pitäisi syödä? mietin vaan eikö siinä ole aina salmon/ruoka myrkytys riski? ap
Onhan siinä riskinsä käydä verisenä syömään, tuskin siitä rukamyrkytystä kuitenkaan saa, salomonellasta puhuimattakaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hemoglobiiniako tarkoitat? Punainen liha, veriruuat ja pinaatti.
joo puhutaan varmaan samasta asiasta? siis verisenäkö liha pitäisi syödä? mietin vaan eikö siinä ole aina salmon/ruoka myrkytys riski? ap
Onhan siinä riskinsä käydä verisenä syömään, tuskin siitä rukamyrkytystä kuitenkaan saa, salomonellasta puhuimattakaan.
ahaa jooo nyt jokin aukko tiedoissa.....joskus olen verisiä pihvejä syönyt ja kokeilen varmaan sitä nyt ap
Vierailija kirjoitti:
arvo oli alle suosituksen ja en haluaisi mitään keinotekoista sisääni
Jos nyt kuitenkin tarkistat että käytät oikeaa termiä...myötähävettää sun tietämättömyys.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hemoglobiiniako tarkoitat? Punainen liha, veriruuat ja pinaatti.
joo puhutaan varmaan samasta asiasta? siis verisenäkö liha pitäisi syödä? mietin vaan eikö siinä ole aina salmon/ruoka myrkytys riski? ap
Nyt taitaa olla kaikenlaisesta ymmärryksestä pulaa raudan puutteen ohella.
onko sinulla sitten ihan kaikki käsitteet hallussa? ihmiset varmaan täällä ymmärs mitä tarkoituin.... ap
Hemoglobiini-termin tietäminen on perustietoa, pönttö. Opitaan jo peruskoulussa.
juu ei kannata hemoglukoosia nostaa, hemogluteeni on paljon tärkeämpi. Myös hemolaktoosi on hyvä muistaa tarkistaa.
Hemoglobiiniako tarkoitat? Punainen liha, veriruuat ja pinaatti.