Tekisi mieli kokeilla jotain riistapataa, mutta auttakaas mitä aineksia laittaisin!?
Onko sinulla jotain hyvää reseptiä?
Mietin onkohan noissa riistakäristyslihoissa kovin voimakas maku, voiko niitä ensikertalainen yhdistää vaikka naudanlihaan fifty-fifty?
Kommentit (14)
Rasvainen persu on hitaasti kypsennettynä ihanaa, mutta voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Perinteisen karjalanpaistin tapaan voi vain korvata naudanlihan hirvellä.
Kerro ensin mitä riistaa sulla on.
Vierailija kirjoitti:
Kerro ensin mitä riistaa sulla on.
Riistakäristyslihoista puhuin jo aloituksessa, enpä tiedä mistä saisi jotain paloja...
Vierailija kirjoitti:
Perinteisen karjalanpaistin tapaan voi vain korvata naudanlihan hirvellä.
Olen joskus lisännyt karjalanpaistiin jänistä, hyvää tuli.
Paista lihat ja kaada tölkki kaljaa päälle kypsennä.
Suolaa ja pippuria.
Tai lihan joukkoon mustapippurijuustoa ja kermaa, kypsennä.
Molemmat hyvää 😋
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro ensin mitä riistaa sulla on.
Riistakäristyslihoista puhuin jo aloituksessa, enpä tiedä mistä saisi jotain paloja...
Heh. Eli joku kaupan valmissatsi, vaiko poroa, hirveä, saksan hirveä, peuraa..?
Joa kaupan, niin et saa siitä hyvää kuin hauduttamalla 5 tuntia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro ensin mitä riistaa sulla on.
Riistakäristyslihoista puhuin jo aloituksessa, enpä tiedä mistä saisi jotain paloja...
Heh. Eli joku kaupan valmissatsi, vaiko poroa, hirveä, saksan hirveä, peuraa..?
Joa kaupan, niin et saa siitä hyvää kuin hauduttamalla 5 tuntia.
Mulla on Crock Pot, mureaa tulee takuuvarmasti mutta ne muut ainekset!
Itse tein Moskovan pataa hirvenlihasta ja hyvää oli. Miksei siihen kävisi myös riistakäristyslihatkin, voisin kyllä kokeilla jos ei hirvenlihaa olis jo pakastin puolillaan.
Jospa säästäisit sen padan tekemisen syksyyn. Ei helteellä kukaan syö jotain lihapataa.
Saatiin sellainen ohje että hirvi laitetaan yöksi kokikseen upotettuna marinoitumaan. Oli hyvä ohje.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro ensin mitä riistaa sulla on.
Riistakäristyslihoista puhuin jo aloituksessa, enpä tiedä mistä saisi jotain paloja...
Heh. Eli joku kaupan valmissatsi, vaiko poroa, hirveä, saksan hirveä, peuraa..?
Joa kaupan, niin et saa siitä hyvää kuin hauduttamalla 5 tuntia.
Mulla on Crock Pot, mureaa tulee takuuvarmasti mutta ne muut ainekset!
Vaikea sanoa kun en tiedä mitä riistaa kokkaat.
Ja mitä olisivat ns. perinteiset riistapadan mausteet?