Ainoastaan juntit ja tyylitajuttomat lisäävät wasabia sushiin.
Se pitää syödä ilman lisättyä wasabia. Kokki maustaa sushin wasabilla jos niin haluaa, ei asiakas.
Kommentit (11)
Kun Japanissa tilasin sushilajitelman niin lähes jokaisessa oli köntti wasabia siellä kalan ja riisin välissä. Aikamoisia juntteja.
Vierailija kirjoitti:
Kun Japanissa tilasin sushilajitelman niin lähes jokaisessa oli köntti wasabia siellä kalan ja riisin välissä. Aikamoisia juntteja.
Miten niin juntteja? Justiinhan todistit aloituksen oikeaksi. Wasabia ei lisätä vaan se on valmiina kokin laittamana.
DUH.
Vain junttia kiinnostaa muiden junttien syömätavat
Minä käytän wasabia päivittäin, en ole siis juntti. Varsinkin kuvien lähettäminen on tosi kätevää.
Vierailija kirjoitti:
Minä käytän wasabia päivittäin, en ole siis juntti. Varsinkin kuvien lähettäminen on tosi kätevää.
:D Meillä myös perheen kesken tosi suosittu
Voi hitsit. Pitääpä kertoa meidän japanilaisille diplomaattiystävillemme, kun aina tarjoavat sushia meille ja lisäwasabi on vieressä. No en kerro. Vain juntti haukkuu toisen tapaa syödä.
Ole ylpeä siitä että tunnet sushin paremmin kuin ne juntit japanilaiset!
Ja taas Suomeen rantautui ruoka 25 vuotta muuta Eurooppaa myohemmin ja ollaan niin expertteja etta.... muutin pois suomesta 1993 ja tassa maassa oli sushi-buumi silloin, pikku sushi-paikkoja ylt ympariinsa. Nyt se on taalla ihan peruskauraa, buumi long gone ja muutama korkeatasoinen sushi ravintola jaljella. Wasabilla tai ilman.
Ai, no mut mä oon tähän asti ollut se kokki. Mites noissa marketin tiskin susheissa, onko kokki maustanut valmiiksi?
Niin, ja sitten he, joille sushi on ruokaa eikä esittämistä, voivat myös lisätä maun mukaan.