Jos teidän lähipizzeriasta tilaa pizzan, jossa on menun mukaan kinkkua, niin onko se kinkkua vai sellaista puristettua teurasjätettä?
Miten on? Oma kokemus on, että useimmiten se on tätä jälkimmäistä.
Kommentit (7)
Kuka edes tilaa niitä halpispitsoja? Samalla rahalla tekee melkein jo itsekin.
Laatu maksaa.
Mä kipaisen Salesta roiskeläpän. On edullinen ja parhaista raaka-aineista tehty.
Ja kaiken kruunaa kuin aidossa puu-uunissa paistettu maku!
Vierailija kirjoitti:
Kuka edes tilaa niitä halpispitsoja? Samalla rahalla tekee melkein jo itsekin.
Laatu maksaa.
Joskus se lätty houkuttelee, jos on sudennälkä töistä tullessa. Enpä siinä ala pizzaleipuriksi, kun ruokaa pitää saada äkkiä. Töistä lähtiessä tilaa, 20 min. päästä syöt.
Se on sitä puristejätettä. Jauhelihakaan ei ole jauhelihaa vaan ilmeisesti soijarouhetta tai jotain muuta p*skaa. Tässä syitä, miksi en siellä nykyisin käy.
Ei kai kukaan pikaruokaa mene syömään gourmet elämyksen toivossa? Helppoa, halpaa ja hyvää ruokaa. Nopeasti vatsa täyteen makoisaa liteätä lättyä.
Tänään voisi olla pizzapäivä.. Mmm...
Toisessa teurasjätettä, Kotipizzassa kinkkua.