Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko leivän päälle olemassa mitään järkevän makuista levitettä jossa ei ole paljon kovaa rasvaa?

Vierailija
29.06.2018 |

Kaupassa vaihtoehdot tuntuvat olevan voipohjaiset levitteet tai sitten pahat palmuöljy/kookosöljymyrkyt. Eikö tosiaan ole mitään muuta? Koostumuksen ei tarvisisi olla tosi kova.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita oliiviöljyä

Vierailija
2/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raejuusto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos jaksaa itse tehdä hummusta, niin se on.

Vierailija
4/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

ylähuuli

Vierailija
5/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopeta se leivän mussutaminen ja syö kunnollista oikeaa ruokaa.

Vierailija
6/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Graavilohi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ricottajuusto. Vährasvainen ja pehmeä.

Vierailija
8/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hummus tai siementahna, jälkimmäisiä löytyy esimerkiksi ruohonjuuresta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin ja pesto toimii myös yllättävän hyvin leivän päällä. 

Vierailija
10/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pesto on hyvää ruisleivällä! Jos et halua kovia rasvoja, voit tehdä itse juustotonta pestoa haluamaasi öljyyn, kaupoissa on myös juustottomia pestoja valmiina. Myös avokado (muussattuna tai siivuina) toimii hyvin leivällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

"kovaa rasvaa".  Miltähän aikakaudelta tuollaiset tiedot ravitsemuksesta ovat?

Jos leipää on PAKKO syödä niin ainoa oikea päällinen on voi.

Ja kun annat sen pehmetä huoneenlämmössä niin ei kovasta rasvasta tietoakaan.

Voissa ei ole mitään lisäaineita ja se on terveellistä-

Vierailija
12/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ainakaan minun tietääkseni ole. Sen levitteen voi korvata esim. avokadolla, oliiviöljyllä, hummuksella tai jollakin pähkinälevitteellä (katso vaan ainesosat tarkkaan, että ovat 100% just vaikka sitä maapähkinää, moniin on lisätty öljyä ja sokeria).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hummus ja paputahnat, helppo tehdä itse.

Vierailija
14/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaaha, taas yksi ravitsemus"asiantuntijoiden" (opit he saavat suoraan ruoka-ja lääketeollisuudelta) aivopesemä henkilö! Päivitä ihmeessä tietosi rasvoista. Leivänsyönnin tarpeellisuutta voisit myös miettiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
29.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Johan on karppaajien kokoontumisajot, kun kaikkia vaihtoehtoja pitää haukkua... Kyllä monipuolisuus ruokavaliossa on fiksuinta. Ja mikään ei ole parempaa kuin tuore 100% kauraleipä hyvillä päällisillä. Tai paahdettu jälkiuuniruisleipä. 

Vierailija
16/16 |
30.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaupassa vaihtoehdot tuntuvat olevan voipohjaiset levitteet tai sitten pahat palmuöljy/kookosöljymyrkyt. Eikö tosiaan ole mitään muuta? Koostumuksen ei tarvisisi olla tosi kova.

Kookosöljy ja palmuöljy ovat hyviä rasvoja ja varsinkin punainen palmuöljy. https://www.balancemebeautiful.com/benefits-of-palm-oil/

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kolme