Grillimakkarat uunissa?
Auttakaapas vähän lämpötilan kanssa. Laitoin krakovan makkaroita ja lidlin laadukkaita paksumpia makkaroita uunivuokaan viiltojen kera ja lisäsin oliiviöljyä? Mikä olisi hyvä lämpötila niiden kypsentämiseen? 200 astetta ja 10 minsaa per puoli?
Kommentit (15)
Paistan miltei aina uunissa ja grillivastuksilla yli 250 astetta, joten sanoisin että vähintään se kaikissa uuneissa.
225 astetta ja 15 minuuttia. Villi veikkaus.
t. Oolofi
Jos meinaat niihin mitään pintaa saada niin jätä se öljy pois vaan. 225 asteita ja vedät reilusti käristyneeksi ne. Kukaan niitä sitkeitä lämmitettyjä kuorimakkaroita syö. Pitää olla rapsakkaa.
Kannattaa sitten seurata, minulla syttyi alla ollut leivinpaperi palamaan.
Hiiilloksen lämpötila grillissä on parhaimmillaan useita satoja asteita, eli kyllä siinä saa uunissa grillivastus ihan punaisena huutaa.
Uuni päälle 200C ja grillimakkarat samalla sinne. Kun lämpötila on saavuttanut 200C niin makkarat ovat valmiit. Jos tykkäät juustokuorrutuksesta (sopii hyvin esim. HK:n siniselle) niin emmentaalia tässä kohtaa makkaroiden päälle ja annat olla uunissa kunnes juusto on sulanut.
Vierailija kirjoitti:
Oliiviöljyä makkaralle
Samaa ihmettelen, rasvaiselle makkaralle öljyä, just joo.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa sitten seurata, minulla syttyi alla ollut leivinpaperi palamaan.
Mulla ei ole leivinpaperi ikinä syttynyt palamaan 200C asteessa. Ei vaikka olen monesti käyttänyt samaa leivinpaperia uudestaan (ei kuulema suositella).
Mä ottaisin viimeistään tunnin kuluttua ne pois uunista. Varmaan ovat jo 24 tunnin kypsennyksellä jo syöntikelpoisia.
Vieläkö ap:lla on makkarat uunissa?
Teflonuunivuoka? Monissa niissä on max. käyttölömpötila 200 astetta eli ei sovi grillivastuksille. Ties mitä myrkkyjä alkaa irtoamaan..
200 ja seuraa tilannetta ikkunan läpi.