Voiko vielä käyttää vanhoja perunajauhoja? Parasta ennen oli vuosi sitten.
Ovat valkoista edelleen. Maku, hmm. En ole ennen pelkkää perunajauhoa maistanut.
Kommentit (8)
Niissä voi olla perunaruttoa, joka on tosi vaarallista
Vierailija kirjoitti:
Niissä voi olla perunaruttoa, joka on tosi vaarallista
Se on pernarutto.
Kuiva-aineissa se päiväys on aivan turhanpäiväinen, sillä ei ole mitään merkitystä. On ollut keskustelua sen poistamisestakin.
No tietääkö jauho mikä pvm paketissa on jotta se osaisi vanhentua?
Pvm on sen takia jauhoissa kun laki vaatii.
Käyttäkää järkeä jos sitä on.
Vierailija kirjoitti:
Pvm on sen takia jauhoissa kun laki vaatii.
Käyttäkää järkeä jos sitä on.
Mutta, jos siinäkin on päiväys mennyt...??
Hyvää tuli. Sivumaukuna tosin outo ruttomainen vivahde. Mulla on perunaruttorokotus, joten ei haittaa.
Voi käyttää!
Ainoastaan jauhojen saostuskyky on saattanut heiketä, joten joudut laittamaan niitä hieman enemmän - thats it.