Tein hyvää soijabologneesea
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
No eipä sitä tervepäiset juuri syö. Vedä siitä johtopäätös.
Kyllä Aasiassa soijaa syödään aika paljon. Ei kyllä noita rouheita yms...tiedä sitten ovatko tervepäisiä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No eipä sitä tervepäiset juuri syö. Vedä siitä johtopäätös.
Kyllä Aasiassa soijaa syödään aika paljon. Ei kyllä noita rouheita yms...tiedä sitten ovatko tervepäisiä
Eivät ole. Siitä on paljon tutkimuksia.
Tumma soijorouhe jauhelihan sijaan on ollut meidän perheen käytössä jo vuosia. Paistan öljyssä, mausteena tomaattipyree, valkosipuli, ripaus suolaa, rosmariini ja mustapippuri, hyvä bolognese tulee ja harva erottaa lihasta.
Oon tehnyt. Ei kelvannut edes koiralle.
Vierailija kirjoitti:
Tumma soijorouhe jauhelihan sijaan on ollut meidän perheen käytössä jo vuosia. Paistan öljyssä, mausteena tomaattipyree, valkosipuli, ripaus suolaa, rosmariini ja mustapippuri, hyvä bolognese tulee ja harva erottaa lihasta.
Älä houri.
Vierailija kirjoitti:
Siis soijaa ja jauhelihaa?
Tummaa soijarouhetta käytin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No eipä sitä tervepäiset juuri syö. Vedä siitä johtopäätös.
Kyllä Aasiassa soijaa syödään aika paljon. Ei kyllä noita rouheita yms...tiedä sitten ovatko tervepäisiä
Eivät ole. Siitä on paljon tutkimuksia.
Voisitko linkata muutaman tutkimuksen?
Olen nainen. Onko soija muuten pahaksi ihmiselle? Kun lihakin niin kallista aina ostaa. Ap