Syötkö leivästä kannat?
Kommentit (16)
Tyhmä kysymys. Eihän niitä nyt kukaan syö
Kannat on parhaimmat! Varsinkin rapea kuorisessa ruisleivässä.
Syön, ne on parhaat palat leivässä! Työpaikkaruokalassakin etsin aina niitä vaalean leivän kantapalasia, ovat herkkuja kun sitä maukasta paahtunutta kuorta on paljon.
Vierailija kirjoitti:
Tyhmä kysymys. Eihän niitä nyt kukaan syö
Eihän niitä nykyleivissä edes ole :)
Jos päätypalat on niin pahoja ettei niitä voi syödä ostat muutenkin vääränlaista leipää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tyhmä kysymys. Eihän niitä nyt kukaan syö
Eihän niitä nykyleivissä edes ole :)
Aijaaa, kyllä minun leivissä ainakin sellaiset on. En osta valmiiksi viipaloituja leipiä. Onhan niissäkin kait jonkinlaiset kannat.
En tykkää, mutta mies syö ne mielellään, niin ei mene ruokaa kuitenkaan roskiin.
Vanhan uskomuksen mukaan kantapalojen syönti kasvattaa naisilla tissejä.
- Rosa Liksom
Jos joskus harvoin syön leipää, niin en heitä mitään hukkaan.
Tuoreen ruisleivän kantapalat on parasta.
Parhaat palat. Eli syön, tietenkin.
En mielelläni, mutta pakkohan ne kuitenkin on syödä. Pyrin syöttämään muille kuitenkin.
En syö, mutta eivät ne roskiin mene koska ovat muiden perheenjäsenten mielestä leivän parhaat palat.
Syön pelkät kannat ja heitän loput roskiin.
Syön mutta jätän ne viimeiseksi eivätkä ne ole parhaita paloja leivässä.