Karppaajat ovat ekologisempia syöjiä kuin kasvissyöjät
"Normisyöjät" syövät lihoista ne rasvattomat ja kalliimmat osat luullen niitä "paremmaksi" lihaksi ja nakkelevat niskojaan niille oikeasti paremmille ja ravintorikkaille osille. Kasvissyöjät hylkäävät kaiken lihan ja näin suurin osa eläimestä jää syömättä. Tosi ekologista. No, sitten tulevat karppaajat, jotka syövät ne parhaimmat ja ravintorikkaimmat osat, jotka muut ovat hylänneet.
Karppaajatko tuhoavat maapallon lihansyönnillä?
Kommentit (20)
Huutista, tämä on älykkään ihmisen postaus. Paljonko Mensan nettitestistä? (Kysyn tosissani vaikka voi vaikuttaa vittuilulta)
Minun pikaisesta näkemyksestäni näin myös.
Moi ap, karppaajat syö kuule aika paljon kasviksiakin.
Ne jotka syö pelkkää lihaa on ihan oma porukkansa.
t. karppaaja
Vierailija kirjoitti:
Moi ap, karppaajat syö kuule aika paljon kasviksiakin.
Ne jotka syö pelkkää lihaa on ihan oma porukkansa.
t. karppaaja
Kyllä tiedän. Suurin osa karppaajien ruuasta on kasviksia. Mainitsin aloituksessani vain sen, mitä osaa siitä ruhosta karppaajat syövät, siis juuri sen, mitä muille ei kelpaa.
Vierailija kirjoitti:
Heh, heh. Aika huono provo. Keksipä jotain parempaa.
Mitä kohtaa et ymmärtänyt?
Kuten aloituksesta näkee, hiilarivaje surkastuttaa karppaajien aivot.
Kyllä ap on oikeassa, näinhän se menee.
Vierailija kirjoitti:
Kasvissyöjät hylkäävät kaiken lihan ja näin suurin osa eläimestä jää syömättä.
Väärin. Koko eläin jää syömättä ja syntymättä ja tehotuotantoa ei tarvita ollenkaan. Paras vaihtoehto.
Ihan sama kuka on ekologisempi, ei vois vähempää kiinnostaa koko egoilutouhu tällä saralla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Heh, heh. Aika huono provo. Keksipä jotain parempaa.
Mitä kohtaa et ymmärtänyt?
No ethän sä nyt oikeasti voi olla noin tietämätön? Kai tiedät, paljonko eläintuotanto vaatii esim. vettä, energiaa ja maapinta-alaa? Se, että vegaani jättää eläintuotteet lautaseltaan on ruuan suhteen ekologisin mahdollinen teko. Samalla myös eettisin ja veikkaisin, että myös terveellisin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kasvissyöjät hylkäävät kaiken lihan ja näin suurin osa eläimestä jää syömättä.
Väärin. Koko eläin jää syömättä ja syntymättä ja tehotuotantoa ei tarvita ollenkaan. Paras vaihtoehto.
Mitä tapahtuu, jos tuotantoeläimet poistuu kokonaan? Pystytkö edes kuvittelemaan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Heh, heh. Aika huono provo. Keksipä jotain parempaa.
Mitä kohtaa et ymmärtänyt?
No ethän sä nyt oikeasti voi olla noin tietämätön? Kai tiedät, paljonko eläintuotanto vaatii esim. vettä, energiaa ja maapinta-alaa? Se, että vegaani jättää eläintuotteet lautaseltaan on ruuan suhteen ekologisin mahdollinen teko. Samalla myös eettisin ja veikkaisin, että myös terveellisin.
Kai tiedät, että eläimiä "tuotetaan" kasvissyönnistä huolimatta? Karppaajat ovat juuri niitä, jotka syövät ne "jämät" mitä muille ei kelpaa. Joten karppaajat huolehtivat, että koko eläin tulee syödyksi, eikä heitetä hukkaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Heh, heh. Aika huono provo. Keksipä jotain parempaa.
Mitä kohtaa et ymmärtänyt?
No ethän sä nyt oikeasti voi olla noin tietämätön? Kai tiedät, paljonko eläintuotanto vaatii esim. vettä, energiaa ja maapinta-alaa? Se, että vegaani jättää eläintuotteet lautaseltaan on ruuan suhteen ekologisin mahdollinen teko. Samalla myös eettisin ja veikkaisin, että myös terveellisin.
Kai tiedät, että eläimiä "tuotetaan" kasvissyönnistä huolimatta? Karppaajat ovat juuri niitä, jotka syövät ne "jämät" mitä muille ei kelpaa. Joten karppaajat huolehtivat, että koko eläin tulee syödyksi, eikä heitetä hukkaan.
No ei tuoteta, jos kukaan ei enää syö lihaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kasvissyöjät hylkäävät kaiken lihan ja näin suurin osa eläimestä jää syömättä.
Väärin. Koko eläin jää syömättä ja syntymättä ja tehotuotantoa ei tarvita ollenkaan. Paras vaihtoehto.
Mitä tapahtuu, jos tuotantoeläimet poistuu kokonaan? Pystytkö edes kuvittelemaan?
Säästymme valtavilta metaanipäästöiltä ja kasvihuoneilmiön eteneminen hidastuu/loppuu kokonaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Heh, heh. Aika huono provo. Keksipä jotain parempaa.
Mitä kohtaa et ymmärtänyt?
No ethän sä nyt oikeasti voi olla noin tietämätön? Kai tiedät, paljonko eläintuotanto vaatii esim. vettä, energiaa ja maapinta-alaa? Se, että vegaani jättää eläintuotteet lautaseltaan on ruuan suhteen ekologisin mahdollinen teko. Samalla myös eettisin ja veikkaisin, että myös terveellisin.
Kai tiedät, että eläimiä "tuotetaan" kasvissyönnistä huolimatta? Karppaajat ovat juuri niitä, jotka syövät ne "jämät" mitä muille ei kelpaa. Joten karppaajat huolehtivat, että koko eläin tulee syödyksi, eikä heitetä hukkaan.
Jeesus, että miten joku voi olla noin ignorantti!
Tää on aika pohjakosketus tälle palstalle, vaikka täällä monenlaista hiipparia onkin. Lähden ulos aurinkoon.
Suomalainen syö keskimäärin 80kg lihaa vuodessa. Jokainen vegaani äänestää lompakollaan, ettei heidän edestään valmistettaisi sellaista ruokaa, joka on sekä julmaa että maapallolle tuhoisaa. (esim. ilmastonmuutos, sademetsän tuhoaminen, veden tuhlaaminen ja saastuminen, jopa nälänhätä) Nykyään vegaanien ja kasvisruokia suosivien määrä näkyy jo markkinoilla, ja jopa lihavalmistajina tunnetut yritykset yrittävät voittaa ihmisiä takaisin tarjoamalla vegaanisia vaihtoehtoja. Se että lihaa valmistetaan liikaa ja sitä päätyy roskiin hurjia määriä on täysin lihaa syövien ja valmistajien vastuulla, kuten myös se millaista paskaa tehotuotanto on.
Karppaajien lihat eivät tule mistään taikaseinästä vaan niistä samoista eläimistä kuin sekasyöjien lihat. Ne luut, sisäelimet ja muut "huonot palat" jauhetaan ja käytetään lihajalosteissa, kuten suomalaisten rakastamissa makkaroissa, ja esim. gelatiinina karkeissa. Yhtä epäeettistä ja ekologista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kasvissyöjät hylkäävät kaiken lihan ja näin suurin osa eläimestä jää syömättä.
Väärin. Koko eläin jää syömättä ja syntymättä ja tehotuotantoa ei tarvita ollenkaan. Paras vaihtoehto.
Mitä tapahtuu, jos tuotantoeläimet poistuu kokonaan? Pystytkö edes kuvittelemaan?
Koska viljelysalaa vapautuu rehun tuotannolta muuhun käyttöön, niin varmaan kasvisruuan (tai vain ruuan siinä tapauksessa) hinta romahtaisi. Se olisi tietysti väliaikaisesti huono juttu maanviljelijöille, mutta kokonaisuudessaan elinkustannukset laskisivat, kun ruoka halpenisi.
Trolli mikä trolli kirjoitti:
Suomalainen syö keskimäärin 80kg lihaa vuodessa. Jokainen vegaani äänestää lompakollaan, ettei heidän edestään valmistettaisi sellaista ruokaa, joka on sekä julmaa että maapallolle tuhoisaa. (esim. ilmastonmuutos, sademetsän tuhoaminen, veden tuhlaaminen ja saastuminen, jopa nälänhätä) Nykyään vegaanien ja kasvisruokia suosivien määrä näkyy jo markkinoilla, ja jopa lihavalmistajina tunnetut yritykset yrittävät voittaa ihmisiä takaisin tarjoamalla vegaanisia vaihtoehtoja. Se että lihaa valmistetaan liikaa ja sitä päätyy roskiin hurjia määriä on täysin lihaa syövien ja valmistajien vastuulla, kuten myös se millaista paskaa tehotuotanto on.
Karppaajien lihat eivät tule mistään taikaseinästä vaan niistä samoista eläimistä kuin sekasyöjien lihat. Ne luut, sisäelimet ja muut "huonot palat" jauhetaan ja käytetään lihajalosteissa, kuten suomalaisten rakastamissa makkaroissa, ja esim. gelatiinina karkeissa. Yhtä epäeettistä ja ekologista.
Ei tietenkään karppaajien lihat tule mistään erikseen, vaan niistä samoista eläimistä, joista perustallaajat syövät vain fileet. Karppaajat syövät ne, mitkä muut heittävät roskiin.
Heh, heh. Aika huono provo. Keksipä jotain parempaa.