Osaako joku erityisen fiksu vastata?
Tein perunaa ja tofukastiketta. Säilytin sitä yön yli jääkaapissa. Voinko syödä sen nyt kylmänä, kun lämmittämismahdollisuutta ei ole? Vai voiko kylmästä tofusta tulla jokin ruokamyrkytysbakteeri kenties?
Kommentit (14)
Olen tyhmä kuin saapas, mutta veikkaisin että voit syödä. Ainakaan itse en ole sairastunut kylmästä tofusta.
Hyi. En söis kylmänä moista, en kyllä lämpösenäkään.
Käy heti ostamassa naudanlihaburgeri. Ei tuollaisilla tofusörsseleillä elä.
Ei ole vaarallista, mutta ei kyllä ole kylmänä hyvääköän.
Onko tofullla ja toffeella jotain eroa? Vai onko ne sama asia?
Jos oli hyvää kuumana, on kylmänäkin, eikä jääkaapissa yhdessä yössä pilaannu.
Siitä vaan syöt, kun kerran olet asianmukaisesti säilyttänyt jääkaapissa.
Ei se kuumennus pilaantunutta ruokaa puhdista, ja toisaalta puhdas ruoka ei tarvitse kuumennusta.
Vähän tosin ihmettelen, miten et muka voi iskeä sitä pannulle ja lämmittää miedolla lämmöllä sörsseliä. ja siis ihan vaan maun, ei bakteerien takia tätä ajattelen.
Kiitos. Tofu on minulle uusi juttu, niin kunhan varmistin. :) Ap
Vierailija kirjoitti:
Tein perunaa ja tofukastiketta. Säilytin sitä yön yli jääkaapissa. Voinko syödä sen nyt kylmänä, kun lämmittämismahdollisuutta ei ole? Vai voiko kylmästä tofusta tulla jokin ruokamyrkytysbakteeri kenties?
Mihin helvettiin tässä fiksuutta tarvitaan? Tarvitaan vain maalaisjärkeä, mutta sehän nykyisin monelta puuttuu.
Kokeilepa ihan mielenkiinnosta joskus ja tule kertomaan menikö maha kuralle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tein perunaa ja tofukastiketta. Säilytin sitä yön yli jääkaapissa. Voinko syödä sen nyt kylmänä, kun lämmittämismahdollisuutta ei ole? Vai voiko kylmästä tofusta tulla jokin ruokamyrkytysbakteeri kenties?
Mihin helvettiin tässä fiksuutta tarvitaan? Tarvitaan vain maalaisjärkeä, mutta sehän nykyisin monelta puuttuu.
Kokeilepa ihan mielenkiinnosta joskus ja tule kertomaan menikö maha kuralle.
Kirjoitin klikkiotsikon, koska kukaan ei kuitenkaan olisi avannut ketjua, jossa on näin tylsä kysymys. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tein perunaa ja tofukastiketta. Säilytin sitä yön yli jääkaapissa. Voinko syödä sen nyt kylmänä, kun lämmittämismahdollisuutta ei ole? Vai voiko kylmästä tofusta tulla jokin ruokamyrkytysbakteeri kenties?
Mihin helvettiin tässä fiksuutta tarvitaan? Tarvitaan vain maalaisjärkeä, mutta sehän nykyisin monelta puuttuu.
Kokeilepa ihan mielenkiinnosta joskus ja tule kertomaan menikö maha kuralle.Kirjoitin klikkiotsikon, koska kukaan ei kuitenkaan olisi avannut ketjua, jossa on näin tylsä kysymys. Ap
Itse en vastannut sinulle juuri tuollaisen huijaamisen vuoksi.
Jos kelpaa ei-erityisen-fiksun vastaus, niin syö pois.
Mistä tämäkin hysteerisyys on maailmaan tullut. Valmistettu ruoka ja yhden yön jääkaapissa?
Ihan tosissaan ihmettelee, että onko syömäkelpoista?